www.tillverkning-sverige.com
Red Lion Europe

Red Lion lanserar den nya N-Tron NT116 unmanaged 16 ports industriella Ethernet-switchen för uppdragskritiska operationer i tuffa miljöer

Switchen levererar oöverträffad prestanda och pålitlighet i krävande industriella miljöer.

  www.redlion.net
Red Lion lanserar den nya N-Tron NT116 unmanaged 16 ports industriella Ethernet-switchen för uppdragskritiska operationer i tuffa miljöer
Red Lion

, en tillverkare av innovativ teknik som gör det möjligt för industriföretag att komma åt, koppla upp och visualisera sin data, presenterar nu stolt den nya N-Tron NT116 unmanaged Industrial Ethernet-switchen, som är utformad för industriella applikationer som är beroende av pålitlig prestanda för uppdragskritiska moment under svåra förhållanden.

NT116 unmanaged switch utmärker sig genom tillförlitlighet och prestanda för datainsamling, Ethernet I/O och processtyrning. Enheten är skyddad av ett metallhölje för tuffa industriella miljöer, kompakt i sin storlek och har 16 högpresterande kopparportar (10/100BaseTX RJ45). NT116 är dessutom tålig mot höga stötar och vibrationer och alla portar har inbyggt ESD och överspänningsskydd. Användarna kan även dra nytta av den exceptionella 1,2 miljoner timmar MTBF-klassningen, i en slimmad, platsbesparande design som fungerar i temperaturer från -40°C till 85°C.

För robust nätverksstöd stöder NT116 full trådhastighetskommunikation på upp till 3,2 Gb/s vid genomströmning. Enheten använder sig av store-and-forward-teknik och har stöd för både hel- och halvduplexdrift. Två 10-49 VDC strömingångar ger redundans.

N-Tron NT116 är nästa steg i utvecklingen av Red Lions 116XT unmanaged inudstrial Ethernet Switch. Förutom IEEE 802-3-kompabilitet och marina-, järnvägs och rullande material-certifieringar uppnår den nya switchen även UL Ordinary and Hazardous locations samt ATEX och IECEx-certifieringar.

Red Lions nya N-Tron NT116 underlättar insamling av kritisk prestationsdata. Den robusta och hårdgjorda utformningen säkerställer den hållbarhet och tillförlitlighet som krävs för att klara de extrema förhållandena som finns på fabriksgolven och för att styra nätverk inom olja och gas, kraftindustri, avloppshantering, alternativ energi, järnväg, intelligent trafikstyrning och transportapplikationer.

”När operatörerna av industriell utrustning och företagsledare kan komma åt sin data sömlöst och snabbt kan de tillgodogöra sig ett större värde från den. N-Tron NT116 unmanaged industrial ethernet switchen minimerar driftstoppen och maximerar genomströmningen för bättre effektivitet och operationell prestanda”, säger Diane Davis, produktchef.

För mer information och modellspecifikationer för N-Tron NT116, se:  www.redlion.net/NT116.

För mer information om Red Lion, se www.redlion.net.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare