Om oss

Tillverkning är en svenskspråkig teknisk webbplats för ingenjörer. De presenterar de senaste produkt- och företagsnyheterna för den industriella marknaden.

www.tillverkning-sverige.com är en ledande swenkaspråkig teknisk portal för tekniker. Den är en del av Induportals Media Publishing som hanterar 78 media på 25 olika språk. Vårt internationella team med tio redaktörer täcker produktutveckling, fallstudier och tekniska artiklar samt erbjuder omfattande analys av de senaste tekniska trenderna.

Vår innehållsrika webbplats uppdateras dagligen och innehåller information som gör det möjligt för läsarna att fatta relevanta beslut i sin dagliga verksamhet. Användare kan också registrera sig för våra riktade nyhetsbrev och följa oss på våra olika sociala medieplattformar för att få direkt tillgång till de senaste nyheterna inom industri och tillverkning.

Användare kan registrera sig för våra nyhetsbrev och följa oss på våra olika sociala medieplattformar för att få direkt tillgång till de senaste nyheterna i industri- och tillverkningsvärlden.


Annons:

I dag, när beslutsfattare inom det industriella området letar efter information, är digitala medier och ledande sökmotorer på Internet deras första och föredragna val. Induportals Media Publishing engagerar och skickar värdefull information till en mycket målinriktad publik över en rad teknologier och ämnesområden för att förstärka och maximera ROI.

På Induportals Media Publishing har vi en omfattande bakgrund inom industrisektorn och investerar kontinuerligt för att öka cirkulationen av våra online-baserade tidskrifter och e-nyhetsbrev, vilket har lett till mer än 1 miljon mottagare över hela världen. Denna globala och omfattande räckvidd ger annonsörer en kostnadseffektiv lösning där den genomsnittliga kostnaden per klick ligger på 0,2 till 3 euro. Våra webbplatser visas på den första sidan i sökmotorer och finns på många andra portaler, inklusive branschföreningar. Med denna aktiva marknadsföring i olika kanaler har Induportals Media Publishing-webbplatser i genomsnitt cirka 300 000 besökare per månad.

För mer information om hur du kan nå ett globalt nätverk av industrikunder och optimera försäljningen, vänligen kontakta editor@ipmediaonline.com.


Legal notice:

Det är med största omsorg som Induportals Media Publishing förbereder denna webbplats. Tyvärr kan vi inte garantera exaktheten i den information som ges här. Användaren ska också vara medveten om att denna information kan ändras utan föregående meddelande. Följaktligen frånsäger sig Induportals Media Publishing allt ansvar för innehållet i denna webbplats eller för det sätt som innehållet kan komma att användas.

De datablad, videos och pressmeddelanden som publiceras på denna webbplats distribueras utan någon som helst garanti. Dessutom kan Induportals Media Publishing inte hållas ansvarig för fel i externa webbadresser eller domännamn som visas på webbplatsen. Trots de ansträngningar som görs för att i möjligaste mån undvika avbrott på grund av tekniska problem, avböjer sig Induportals Media Publishing ansvaret för avbrott i trafiken eller andra tekniska problem. Om inte annat anges, gäller dessa bestämmelser samtliga webbplatser hos Induportals Media Publishing.

Induportals Media Publishing tillåter, utan föregående begäran, exteriöra länkar till startsidan på denna webbplats eller till någon annan sida i sin helhet. Tvärtom, användningen av tekniker syftar till att inkludera hela eller delar av denna hemsida på en webbplats samtidigt som den döljer, om så endast delvis, den exakta källan till informationen eller på ett sätt som kan leda till förvirring om informationskällan såsom inställning av bilden eller inlining, vilket kräver skriftligt tillstånd från Induportals Media Publishing.

Gå med i 155 000+ IMP-följare