ABB News

NY ABB E-MOBILITY HEMMALADDLÖSNING HJÄLPER FÖRARE ATT FÖRVERKLIGA SINA MÅL FÖR HÅLLBAR MOBILITET

Terra Home lanseras senare i år och introduceras som nästa generations konsumentval för hemmaladdning av elfordon. Den innovativa designen gör det möjligt för användare att på bästa möjliga sätt använda förnybara energikällor till att ytterligare minska koldioxidavtrycket.

ABB News

NYA INDUSTRIROBOTEN ABB SWIFTI LEVERERAR KLASSLEDANDE HASTIGHET, PRECISION OCH SÄKERHET

Den kollaborativa industriroboten SWIFTI CRB 1300 är sex gånger snabbare och fem gånger mer exakt än andra robotar i klassen. Kombinationen av en hög lastkapacitet – upp till 11 kg – och en hög hastighet förbättrar produktionseffekten med upp till 44 procent.

ABB News

ABB SYSTEM PRO M COMPACT® INSITE TAR ENERGIHANTERING TILL NÄSTA NIVÅ

Passar allt från större byggnader till bostäder, nu med förbättrad lasthanteringsfunktionalitet och minskad storlek. Energitransparens, fjärrövervakning och förebyggande underhåll möjliggörs via avläsning av realtidsdata på den användarvänliga integrerade webbplattformen.

VOLVO CE News

VARFÖR VI BEHÖVER ANVÄNDA EL FÖR ATT BYGGA EL

Gustav Boberg, segmentsansvarig på Volvo Construction Equipment, förklarar varför det är viktigt att använda eldrivna entreprenadmaskiner för att bygga den elektriska laddningsinfrastruktur vårt samhälle behöver.

ABB News

ABB LANSERAR SMARTTOUCH® 10" - PRISBELÖNT ENHET FÖR SMART FASTIGHETSAUTOMATION

Den senaste tekniken innehållandes hundratals kontrollelement för optimal stil, komfort och fastighetsstyrning. Kompatibel med fastighetsautomationssystemet ABB i-bus® KNX för smarta byggnader. Smal designskärm i färgerna svart eller vitt, med ram i svart, satinguld, rostfritt stål eller roséguld.

ABB News

ABB omprofilerar portföljen med autonoma mobila robotar

ABB har lanserat den första serien av omprofilerade autonoma mobila robotar (AMR) efter förvärvet av det ledande mobilrobotföretaget ASTI Mobile Robotics under 2021. Efter att AMR adderats till portföljen är nu ABB det enda företaget som har ett omfattande och integrerat erbjudande med robotar, AMR:er och lösningar för maskinautomation.

ABB News

ABB Robotics avtäcker världens första robotlackade konstbil

ABB Robotics har samarbetat med två världsberömda konstnärer – det åttaåriga indiska underbarnet Advait Kolarkar och det Dubai-baserade digitala designkollektivet Illusorr – om att skapa världens första robotlackerade konstbil. ABB:s prisbelönta PixelPaint-teknik har, utan mänsklig inblandning, på ett perfekt sätt återskapat Advaits virvlande, monokromatiska design liksom Illusorrs trefärgade geometriska mönster.

Gå med i 155 000+ IMP-följare