www.tillverkning-sverige.com
ABB News

ABB LANSERAR SMARTTOUCH® 10" - PRISBELÖNT ENHET FÖR SMART FASTIGHETSAUTOMATION

Den senaste tekniken innehållandes hundratals kontrollelement för optimal stil, komfort och fastighetsstyrning. Kompatibel med fastighetsautomationssystemet ABB i-bus® KNX för smarta byggnader. Smal designskärm i färgerna svart eller vitt, med ram i svart, satinguld, rostfritt stål eller roséguld.

ABB LANSERAR SMARTTOUCH® 10 - PRISBELÖNT ENHET FÖR SMART FASTIGHETSAUTOMATION

SmartTouch® 10" har en 10-tums IPS-pekskärm i smal design med en betraktningsvinkel på 75 grader i alla riktningar, vilket ger fastighetsägare optimal kontroll. Hela byggnadens installation - från IP-kameror till belysning, skuggning, scenarios och temperaturkontroll - kan hanteras från en enda elegant och innovativ enhet. Ett notiscenter informerar användarna om alla åtgärder och missade besök. Ett valfritt minneskort erbjuder ett urval av skärmsläckare.

"Vårt mål är att ge fastighetsägare det allra senaste inom innovation, kvalitet och bekvämlighet. Vi ville integrera komfort och säkerhet i en enhet och vår innovativa design har redan uppmärksammats för sin kvalitetsdesign genom flera prestigefyllda internationella utmärkelser. Vi är glada över att kunna lansera ännu en lösning på marknaden som gör människors liv säkrare och enklare samtidigt som vi sparar energi”, säger Joakim Lejkemo, produktmarknadschef för smarta byggnader-sortimentet på ABB Electrification i Sverige.

ABB SmartTouch® 10" har prisats i fyra olika designtävlingar för sin produktdesign, design av användargränssnitt och användarupplevelser.
  • ABB SmartTouch® 10" vann både produkt- och användargränssnittskategorierna i iF Design Awards 2022.
  • Den nominerades också till UX Design Awards 2022, den globala tävling som organiseras av International Design Center Berlin för att uppmärksamma "utmärkta upplevelser".
  • En jury bestående av 48 internationella jurymedlemmar valde också ut ABB SmartTouch® 10" till det prestigefyllda priset Red Dot Award för både produktdesign och design av användargränssnitt och användarupplevelser.
  • Enheten utsågs också till vinnare i kategorin ”Excellence in the Business to Consumer Smart Living” på German Innovation Awards 2022, som uppmärksammar produkter och lösningar för deras användarcentrering och mervärde.

Gå med i 155 000+ IMP-följare