www.tillverkning-sverige.com
Westermo Teleindustri AB

Activisys samarbetar med Westermo i Mellanöstern och Afrika

Westermo Teleindustri AB expanderar i Mellanöstern och Afrika genom att utnämna Activisys Telecom till ny distributör.

Activisys samarbetar med Westermo i Mellanöstern och Afrika
Activisys Telecom startade verksamheten 2004, för närvarande finns företaget på fyra kontinenter med 30 anställda och kontor i London, Dubai, Jeddah och Kairo.

“Vårt kompanjonskap med Acitivisys har två huvudmål”, förklarar Kenneth Isacsson, sälj- och marknadschef vid Westermo Teleindustri.

”Först och främst bidrar samarbetet till att förbättra support och service till alla våra kunder i regionen. För det andra betyder det att vi kan bygga upp starkare relationer med slutkunderna så att vi kan hjälpa till med att utveckla mer ambitiösa, innovativa och viktiga projekt. Mellanöstern och Afrika är en strategisk marknad för oss med en förstärkt tillväxt under de senaste fem åren.”

Basil Medani, projektledare för Westermo vid Activisys Telecom, säger i en kommentar:

”Vi har valt Westermo som partner därför att de är etablerade och välkända som varumärke inom industriell datakommunikation. De passar även mycket bra med vår strategiska och ambitiösa målsättning att växa i Mellanöstern och Afrika. Vi ser fram emot att arbeta med Kenneth Isacsson hos Westermo, som har stor erfarenhet i att hjälpa distributörer att lyckas och att växa. Vi ser också fram emot att bistå kunderna med förstklassig service.”

För ytterligare information: http://www.westermo.com

Westermo Teleindustri AB
64040 Stora Sundby

Kenneth Isacsson
Tel 016-428 017
Fax 016-42 80 01
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare