www.tillverkning-sverige.com
Tsubaki Kabelschlepp

CoverTrax 1555

CoverTrax 1555 från KABELSCHLEPP har utvecklats speciellt för tuffa miljöer. Denna täckta kabelbärare ger ett effektivt skydd mot metallchips, damm och smuts, och hindrar främmande objekt från att komma in i kabelutrymmet.

CoverTrax 1555
Detta är möjligt genom en optimalt utvecklad geometri och en förstärkt överdragskontur som tillåter en dimension av extremt korta avstånd även med stora bärvidder. Som ett resultat därav kan okänd materia varken kilas fast i öppningen eller tränga igenom insidan av kabelbäraren medan den är i rörelse. Eftersom locket är i jämnhöjd med sidbandet, avleds smutsen till sidorna. CoverTrax generella formgivning säkerställer att främmande materia, damm och smuts inte får tillfälle att nå insidan av kabelbäraren. Ytterligare ett slående kännetecken hos CoverTrax 1555s design är sidbandets mjuka kontur och den extremt tysta funktionen som beror på det inkapslade slagsystemet.

CoverTrax möter även efterfrågan att hålla fast vid den täta förslutningen nära förbindelselänken, eftersom den här lägger stor vikt vid både insida och utsida. Således, med en främre anslutning, är det fullt möjligt med en inhägnad variant.

Den nya gångjärnsmekanismen erbjuder ytterligare fördelar för en flexibel och lika okomplicerad användning av CoverTrax. Den gör att locket kan öppnas enkelt och snabbt både inuti (Typ 60) och utanpå (Typ 080), helt fristående. CoverTrax är enkel att hantera och flexibel när det kommer till passarna, vilka kan lokaliseras över bärarens snittyta, men som även kan fästas på plats genom en enkel vridning och låsning. Denna innovation från KABELSCHLEPP är designad för både självstödjande (glidning) och icke stödjande installationer – här även för mycket långa icke stödjande längder – och är mycket tystgående under drift tack vare en inbyggd ljuddämpare. Genom att använda UMB universella monteringskonsoler kan den angripas från utsidan, insidan eller framifrån. En spänningsrelief-kam, C-rails och LineFix konsolbyglar finns tillgängliga som alternativ till att förse spänningsreliefer till kablarna. UMBs universella konsoler har monterats ovanpå och under för att ansluta en C-rail eller en spänningsrelief-kam.

Tillämpning: markfordon, gruvor, oljeborrtorn, maskinverktyg, träbearbetning …

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare