www.tillverkning-sverige.com
Steute

Steget mellan trådlös sensor och IT-system

Sensor Bridge som middleware för sWave.NET®

Steget mellan trådlös sensor och IT-system
Med Sensor Bridge presenterar Steutes affärsområde "Wireless" en ny nyckelfaktor för sitt trådlösa nätverk sWave-NET®. Som klassisk middleware processar detta programgränssnitt alla meddelanden som tas emot från trådlösa switchenheter på fältet och buntas av accesspunkter. Sensor Bridge skickar sedan dessa meddelanden vidare till applikationer som är registrerade speciellt för detta ändamål.

Installation av sWave.NET® Sensor Bridge i en fabrik sluter gapet mellan de höga säkerhetskraven i en produktionshall å ena sidan och den integrerade världen av digitala tjänster å andra sidan. Sensor Bridge fungerar som en "översättare" mellan olika protokoll och administrationsnivån i sWave.NET®-baserade trådlösa nätverk.

Förenklad dataintegration, säker lokal förbehandling och detaljerad användarstatistik är ytterligare funktioner hos Sensor Bridge, som kvalificerar den som central datahubb för toppmoderna produktionsmiljöer och digitala affärsmodeller inom industrin.

Tack vare gränssnittets universella gränssnittsanslutning kan sWave.NET® Sensor Bridge integreras i alla typer av produktionsmiljöer. Utbudet av protokoll som stöds växer ständigt och omfattar för närvarande t.ex. REST (XML/json), http(s) Notifications och MODBUS TCP, allt utan att behöva ytterligare maskinvara.

De första applikationerna för sWave.NET® Sensor Bridge kommer i E-Kanban-system och i kommunikationen mellan automatiserade styrda fordon (AGV) och deras överordnade styrsystem.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare