www.tillverkning-sverige.com
Ingersoll Rand

UV-bläckpumpar

ARO Fluid Technologies affärsområde inom Ingersoll Rand Industrial Technologies introducerar världens första UV-bläckpump. Eftersom UV-bläck kristalliseras mycket lätt, vilket beror på kemiformuleringen blandad med fototändare, var det tills helt nyligen mycket svårt med effektiva UV-bläcköverförare och sammansättning och överföring måste då göras manuellt.

UV-bläckpumpar
Efter åratal av fälttester och raffinering i labb-miljö har Ingersoll Rands team framgångrikt producerat en pump som designats specifikt för att hålla slag och termisk energi på ett minimum, för att kunna ge plats för den lyckade överföringen av UV-material.

Under mer än tre år har fackmän inom ARO Produkt and Design samarbetat med åtskilliga av världens största bläcktillverkare för att ombesörja en tillförlitlig lösning för överföring från medium till hög viskositet av UV-bläck. En vidsträckt R&D har producerat ett paket av kolvpumpar, som designats speciellt för att hålla slag och termisk energi på ett minimum och tillåta plats för den lyckade överföringen av de härdkänsliga UV-materialen. Numera har processen med bläcköverföring hamnat inom den industriella miljön, vilket gör att produktiviteten och effektiviteten ökar.

För ytterligare detaljer om ARO UV-bläckpumpar, kontakta din lokala ARO pumpdistributör eller www.ingersollrandproducts.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare