www.tillverkning-sverige.com
Moxa

Moxa lanserar uppdateringar för MXview Network Management Software för att stödja större interoperabilitet och skalbarhet

Moxa är glada att kunna presentera utgåvan av den senaste mjukvaruuppdateringen för företagets industriella nätverkshanteringsmjukvara, MXview.

Moxa lanserar uppdateringar för MXview Network Management Software för att stödja större interoperabilitet och skalbarhet
En av de bästa funktionerna i denna mjukvaruuppdatering är att användarna nu enkelt kan integrera MXview i både IT- och OT-system, samt hantera storskaliga nätverk på flera platser. Dessutom har MXview ett användarvänligt gränssnitt som hjälper användarna att snabbt och bekvämt se nätverksstatus.

Enkelt integrerade i IT- och OT-system
MXview stöder ett webbgränssnitt som tillhandahåller en URL för användare att integrera MXview i SCADA-system och andra webbaserade applikationer. Förutom att integrera MXview i OT-applikationer så stödjer MXview nu RESTful API, vilket ger IT-tekniker fler möjligheter att hantera och styra sina industriella nätverk med sin egen instrumentpanel för att minska underhållsarbetet.

Stödjer hantering av multipla platser
MXview erbjuder nu en centralisera övervakning för upp till 10 olika platser som har högst 2 000 nätverksenheter per plats. “MXview är ett skalbart nätverkshanteringsverktyg som utvecklats för att hantera de växande industriella nätverkskraven i IIoT”, säger Theo Lai, Product Manager på Moxa.

Användarvänligt gränssnitt
För att förenkla nätverkshanteringen tillåter MXview användare att få den information de behöver från huvudkontrollpanelen. “Vi utvecklade den senaste versionen av MXview med två mål i åtanke: att göra nätverkshanteringen enklare och se till att mjukvaran är lätt att använda”, säger Theo Lai. MXview tillhandahåller en ensidig instrumentpanel som gör att användarna snabbt kan kontrollera nätverksstatus och använder en webbaserad mjukvarudesign som gör att enheter i industriella nätverk kan övervakas via en webbläsare. Dessutom stödjer gränssnittet i MXview sex språk, inklusive engelska, förenklad och traditionell kinesiska, franska, tyska och japanska.

Moxa lanserar uppdateringar för MXview Network Management Software för att stödja större interoperabilitet och skalbarhet


Om industriella nätverkshanteringsmjukvaran MXview


• Enkelt integrerad i programvara från tredje part med en widget och RESTful API-gränssnitt.

• Central hantering av enhetsövervakning, konfiguration och firmware för över 10 olika platser med upp till 20.000 enheter.

• Nätverkspanelen är ett bekvämt sätt att kontrollera nätverksstatus.

• Upptäcker och visualiserar nätverksenheter och fysiska anslutningar automatiskt.

• Flera alternativ för händelser och meddelanden med självdefinierade trösklar och varaktigheter.

Ladda ner gratisversionen av MXview
http://event.moxa.com/spotlight/industrial-ethernet/download-mxview-new/index.htm

För mer information om industriella nätverkshanteringsmjukvaran MXview, besök vår produktsida
https://www.moxa.com/en/products/industrial-network-infrastructure/network-management-software/mxview-series

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare