www.tillverkning-sverige.com
MEDIAWORLD

Schneider Electric lanserar ny UPS för kritisk infrastruktur och Edge-miljöer

Schneider Electric lanserar nu en nytrefas UPS som är framtagen för att säkerställa pålitlig strömförsörjning och avbrottsfri kraft för kritiska infrastrukturer.

Schneider Electric lanserar ny UPS för kritisk infrastruktur och Edge-miljöer

Galaxy VS ger kunder ett flertal fördelar såsom kostnadseffektiv drift, hög verkningsgrad och smidig integrering.

Idag lanserar Schneider Electric sin nya produkt Galaxy VS, en ny effektiv trefas-UPS av hög kvalitet i UPS-serien Galaxy. Den har en av marknadens högsta verkningsgrader och ger en kostnadseffektiv drift.

Galaxy VS är utvecklad för att enkelt kunna idriftsättas och ge pålitlig kraft till små och medelstora datacenter samt till kritisk infrastruktur på kommersiella och industriella anläggningar. Särskilt inom industrin ökar behovet för UPS:er i samband med övergången till industri 4.0.

Det innebär en ökning av både totala antalet uppkopplade enheter och en ökning av antalet känsliga produkter som finns i industrimiljön, vilket även ställer krav på hög elkvalitet. Verkningsgraden uppgår till 99 procent och kombinerat med valbara Lithium-ion batterier som dubblerar livslängden gör det att Galaxy VS är en kostnadseffektiv konkurrenskraftig lösning sett till dess totala livslängd.

– Med en minst sagt imponerande kostnadseffektivitet och smidiga integrationsmöjligheter löser Galaxy VS många av de utmaningar som våra kunder möter. Vår nya UPS passar kunder med kritisk infrastruktur och Edge-miljöer som behöver pålitliga och framtidssäkra lösningar som är enkla att intergrera med befintlig infrastruktur, säger Gustav Gustavsson Klippel, ansvarig för affärsområdet Secure Power på Schneider Electric Sverige.

Tillgänglighet och åtkomst är något som värderas högt när det kommer till kritisk infrastruktur och Edge-miljöer. Genom att koppla upp Galaxy VS kan driftchefer och teknisk personal enkelt styra och övervaka sin anläggning på distans.

Fördelar med Galaxy VS i korthet:

  • Kostnadsbesparingar: Med driftläget ECOnversion uppgår verkningsgraden till 99 procent och med driftläget Double Conversion Mode uppgår verkningsgraden till 97 procent.
  • Längre livslängd för effektiv energilagring: Lithium-ion batterierna ger en längre livslängd, tar mindre plats och väger mindre än traditionella batterilösningar.
  • Ökad drifttid och förenklat underhåll: Kritiska systemkomponenter är uppbyggda med en flexibel design som förenklar driftsättningen och medför kortare reparationstider.
  • EcoStruxure Ready: Gör det enkelt att hantera utrustningens prestanda och status med molnbaserad fjärrövervakning och hantering via din smartphone.
  • Green Premium-certifierad: Schneider Electrics Green Premium ekomärkning erbjuder våra kunder ett unikt verktyg för att få fram tillförlitlig detaljinformation om våra produkters miljöpåverkan.

www.se.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare