www.tillverkning-sverige.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics presenterar en uppgraderad iX version 1.30

Världens mest grafiska HMI – uppgraderad, nydesignad, utökad.

Beijer Electronics presenterar en uppgraderad iX version 1.30
Med sin öppna plattformsarkitektur och världsledande grafik, har iX satt trenden för moderna HMI-lösningar. Beijer Electronics HMI-lösning, utvecklad internt, finns nu tillgänglig i en mer kraftfull kombination där uppgraderad mjukvara erbjuder utökade funktioner. Detta inkluderar även större funktionalitet inom utveckling och runtime-drift, snabbare skärmförändringar och byggprojekt. Andra förbättringar är ny bläddringsfunktion, ännu bättre dataöverföring och nedladdningar samt kinesiska språkstöd.

iX Developer fungerar som ett universellt projektplaneringsverktyg för alla produkter av iX Panel-serier. Produktsortimentet omfattar berörings- och knappsatsenheter i storlekarna 4,3” till 19”.

Det samlade resultatet av iX developer och körtiden har drastiskt förbättrats genom tillägg av nya och modifierade befintliga funktioner. Resultatet är ett intuitivt projektplaneringsverktyg för att på ett effektivt sätt kunna skapa realistiska grafiska miljöer.

Varje nykomling till iX-byggherren V1.30 kommer att utnyttja den stora mängden befintliga demo-projekt och hjälpa till i förverkligandet av egna projekt. Lika användbart är utökat urval av demo-skärmar. Med hjälp av befintliga mallar och manus inspireras användaren att enkelt skapa sina egna lösningar.

Animerade GIF-filer gör skärmen levande och skapar en stark användarnärvaro för en säker verksamhet. Den förbättrade toggle-tag-funktionen hjälper användaren att snabbt som blixten skapa en baktänd switch, som tydligt visar tryckknapparnas status. Med hjälp av objektets utökade bibliotek och de grafiska elementen minskas den tekniska tiden betydligt.

Funktionen Database Export gör det lätt att sammanfatta produktionsdata och alarmlistor till kompletta rapporter. Excel-formaterade filer kan analyseras i externa program.

I runtimeläge ger den nya funktionen för Alarm-Viewer en stor förbättring av navigering i larmlistorna. Genom att använda touch-scroll-funktionen kan användaren snabbt och intuitivt sålla bland långa listor. Tangentbordslayout som innehåller specialtecken, t ex kyrilliska eller kinesiska typsnitt, ingår nu som standard. Maskinen överlagrar språkspecifika tangentbord för att arbeta i en välkänd miljö. Denna funktion är mycket användbar, speciellt för exportorienterade maskinbyggare.

Den nya testversionen är nu klar att laddas ner.

Bildtext:
Nya iX V1.30 fascinerar med intuitiv användning och realistiska grafiska objekt.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare