www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Cloud-baserade Netbiter från HMS möjliggör fjärrstyrning av industriella applikationer

Netbiter® fjärrstyrning gör det möjligt för användare att från en vanlig webbläsare övervaka och kontrollera maskiner såsom generatorer, tankar, vindkraftverk, byggnadstillämpningar och basstationer.

Cloud-baserade Netbiter från HMS möjliggör fjärrstyrning av industriella applikationer
Fjärråtkomst till industriella applikationer och cloud computing är heta ämnen idag då fler och fler företag försöker spara tid, energi och resurser. Med detta i åtanke kan HMS nu erbjuda en fjärransluten lösning för industriella applikationer baserade på cloud-teknik.

Hur Netbiter fungerar

Netbiters fjärrstyrning är unik eftersom den är en allt-i-ett-lösning, inklusive gateway-kommunikation, säkra värdservrar och ett webbgränssnitt.
En Netbiter gateway ansluter till någon typ av fjärrutrustning, vanligtvis via Modbus-protokollet. Netbiter sänder information via Internat eller en säker GSM- /GPRS-anslutning som inte kräver VPN eller statiska IP-adresser.
Genom att gå tilll Netbiter Argos TM datacenter på www.netbiter.net, kan användare övervaka parametrar som temperaturer, status och nivåer från en vanlig webbläsare. Det är även möjligt att på distans starta eller stoppa utrustningar som kraftgeneratorer.

Typiska användare och applikationer
Netbiter kan användas av alla som vill övervaka och kontrollera utrustning på distans. Förstaanvändare använder Netbiter för att övervaka elproducenter, vatten / avloppsvattenväxter, tankar, bygg- /VVS-installationer, basstationer inom telekom och förnybar energi. Genom att i realtid få information om utrustningen på området, kan användarna få bättre kontroll och göra betydande besparingar på service och maskinunderhåll.

- Netbiter är redan ett pålitligt och beprövat koncept, installerat i mer än 50 länder runt om i världen. Med förvärvet av resterande aktier i fjärrstyrningsspecialisten Intellicom tidigare i år kan vi nu sätta ytterligare fokus på fjärrstyrning inom HMS och erbjuda Netbiter-konceptet i större skala. Med stöd av HMS globala team kan vi erbjuda state-of-the-art industriella lösningar för fjärrstyrning, kommenterar Staffan Dahlström, vd för HMS Industrial Networks.

Tekniska höjdpunkter
- Netbiter waterway sänder information via en säker Ethernet eller GSM- /GPRS-anslutning och eliminerar behovet av VPN eller statiska IP-adresser.
- Lösningen konfigureras i ett webb-gränssnitt på www.netbiter.net utan behov av någon programmering.
- Ett dashboard-verktyg gör det enkelt att i realtid skapa grafiska displayer med mätinstrument och tabeller över de viktigaste parametrarna.
- Historiska data lagras på parallella servrar i Netbiter Argos TM datacenter, vilket gör det enkelt att skapa rapporter och statistik om utrustningen.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare