www.tillverkning-sverige.com
BRADY

BBP85 Skylt- och etikettskrivare för flerfärgsutskrift i storformat.

Ny industriell skrivare erbjuder enkel hantering, flerfärgstryck och 254 mm utskriftsformat

BBP85 Skylt- och etikettskrivare för flerfärgsutskrift i storformat.
Brady introducerar Skylt- och etikettskrivaren BBP™85, företagets helt nya storformats-, flerfärgs-termotransferskrivare. BBP85-skrivaren har en exceptionellt lättanvänd pekskärm och kan skriva ut flerfärgsskyltar och etiketter med upp till 254 mm bredd. Kombinerat med Bradymaterial som klarar krävande inomhusmiljöer och upp till 10 års utomhusanvändning erbjuder skylt-och etikettskrivaren BBP85 den optimala utskriftslösningen för användaranpassad säkerhets-, lokal- och utrustningsidentifiering 
 
Stor produktion, liten ansträngning
Med flerfärgstryck on demand på upp till 254 mm bredd och 5 m längd, kommer ditt meddelande att märkas, även när det placeras på stora anläggningar eller i stora utrymmen.  Med BBP85 har varje medarbetare möjlighet att skapa effektiva flerfärgsskyltar och etiketter, när och var de behövs för hela anläggningen. "Kunderna kan göra egna stora och högkvalitativa grafikproduktioner vid sin arbetsplats på några minuter, säger Hilde De Swerdt, Bradys Product Marketing Manager Printing Systems. "Vem som helst i arbetslaget kan använda skrivaren och göra skyltar och etikettermed liten eller ingen utbildning." 
 
Den nya skrivaren levereras med Bradys snabbaste och mest lättanvända operativsystem hittills. Dess pekskärm gör designen snabb, enkel och lättanvänd. Den är också förprogrammerad med bekväma applikationer för att skapa   exempelvis rörmärkning, CLP/GHS-märkning och kemiska varningsskyltar. 
 
Synliga flerfärgstryck
BBP85 skriver ut upp till 4 färger på en enda etikett, vilket medverkar till att göra proffsiga, specialanpassade etiketter, skyltar och varningar som  uppmärksammas och i slutändan ökar säkerhet och produktivitet.
 
BBP85-skrivaren erbjuder även en omfattande lista av avancerade design- och utskriftsfunktioner. Den har över 300 inbyggda symboler, hundratals piktogram, tre streckkodssymboler och 11 olika språkval. Den har en praktisk USB-port för att kunna dela och ladda upp filer, samt en Ethernet-port för enkel nätverksuppkoppling. Användare kan importera sina egna filer, logotyper och standardtypsnitt, eller ansluta skrivaren till en dator för ännu mer designfunktionalitet genom Bradys MarkWareTM Facility Identification Software
 
Världsledande material
BBP85-skrivaren bygger vidare på Bradys satsning på högpresterande material och erbjuder därför ett  omfattande  sortiment material med hög industriell kvalitet. Dessa material är branschledande i hållbarhet och erbjuder enastående vidhäftning på nästan alla typer av underlag - inomhus eller utomhus. Skylt- och etikettskrivaren BBP85 kan skriva ut på vinyl, polyester, glow-in-the-dark, reflekterande och annat specialmaterial. Förtryckta  skylthuvuden finns också för att hjälpa användare att skapa och skriva ut vanliga säkerhets-, anläggnings- och anvisningsskyltar ännu snabbare. Dessa utskrifter kan enkelt fästas på blanka skyltunderlag för att skapa egna, styva skyltar på några minuter.
 
För mer information:
För att  få mer information om den nya skylt- och etikettskrivaren www.bradyeurope.com/bbp85, samt om Bradys kompletta sortiment av produkter och erbjudanden, besök www.bradyeurope.com. 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare