www.tillverkning-sverige.com
EPLAN

Eplan Virtual Fair sker helt live

Förra året välkomnade lösningsleverantören Eplan cirka 1 400 deltagare från 73 länder till sin internationella Virtual Fair. Imponerande siffror - och det i tider innan sådana virtuella format hade blivit standard nästan överallt. I år kommer intresset för nya, innovativa Leadership Talks, praktiskt orienterade webbsändningar och globala chattar för diskussioner med andra användare sannolikt att öka.

Eplan Virtual Fair sker helt live
Den 15 september 2020 kommer lösningsleverantören Eplan att vara online i alla tidszoner med sin internationella Virtual Fair. Många länders mässor har integrerats i formatet, där regionala team kommer att hålla webbsändningar - visas här med USA:s exempel.

Årets Eplan Virtual Fair har ett fullständigt sexton timmars program planerat. Den globala “mässan på nätet” äger rum för femte gången och har ett ständigt växande antal besökare från hela världen. Mässan kommer att sända, presentera och chatta live från 6.00 till 22.00 (CEST). Konceptet för Eplan Virtual Fair har förbättrats ytterligare: många länders mässor har integrerats, där regionala team kommer att hålla live-samtal - till exempel från Spanien, Frankrike, Kina och USA.

Live-demonstrationer ger användarna djup insikt i programvaran, och Eplan-experter kommer att ge aktuella tips och tricks för det dagliga arbetet inom teknik - till exempel om digitalisering av tekniska utvecklingsprojekt med Eplan Preplaning eller om kabeldragning av maskiner och enheter med hjälp av den digitala tvillingen . Eplan-konsulter kommer att dela sin kunskap med besökare med handledning och webbsändningar. Speciella presentationer från kunder som Magtronics från Japan, Systems Engineering från Danmark och A&E Engineering från USA kommer att vara några av de praktiskt relevanta höjdpunkterna på mässan. De som är intresserade kommer att få värdefull fördjupning i mycket specifika och effektiva metoder inom teknik.

Ledarskapssamtal med styrelsen
Evenemangets konsekventa praktiska inriktning kommer att fokuseras ytterligare på ledningsnivå: under de helt nya Leadership Talks - med VD och styrelse - finns strategiska ämnen på dagordningen:

• Datakontinuitet och datakvalitet som avgörande faktorer för framgång

• Ökad produktivitet med tjänster

• Den integrerade värdekedjan i kontrollskåpsteknik

Deltagare på mellanchefsnivå kan också se fram emot en intressant blandning av ämnen. Integrering av konfiguration för automatiserad teknik, molnbaserade lösningar i ekosystemet för industriell automatisering eller implementering av fullständig digitalisering, är ämnen i många livepresentationer.


Eplan Virtual Fair sker helt live
Live-demonstrationer ger användarna djup insikt i programvaran. Eplans experter kommer att ge aktuella tips och tricks för det dagliga tekniska arbetet.

Alla som är intresserade kan registrera sig utan kostnad på Virtual Fair på: www.eplan.de/virtualfair

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare