www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Undvik olyckor med visuell märkning

Användning av felaktig eller sliten utrustning kan få dramatiska konsekvenser i ekonomiska sektorer som bygg, tillverkning och bearbetning, transport eller kemiska industrier. Regelbundna kontroller är ofta att rekommendera för att undvika olyckor till följd av användning av felaktig utrustning. Brady erbjuder nu företagets praktiska Visual Tagging Solutions för att effektivt visa inspektionshistoriken på ett brett utbud av verktyg och utrustning.

Undvik olyckor med visuell märkning
När och var det behövs
Även med regelbundna inspektioner på plats kan anställda ändå tro att varje del av utrustningen som de har åtkomst till är klar för användning. Sådana antaganden kan leda till allvarliga skador eller dödsfall. De kan dock lätt undvikas genom att hålla koll på kontrollrapporter och resultat på utrustningen. Med Bradys Visual Tagging Solutions kommer personalen genast att se viktig information kring den utrustning som de vill använda, samt få den information de behöver, när och var det behövs. En Brady Visual Tagging-produkt har en slitstark hållare och ett utbytbart instick. Hållaren är anpassad och fäst vid utrustningen så att den inte stör användningen. Insticket möjliggör för alla att följa utrustningens kontrollhistorik upp till sista besiktning. När utrustningen inte passerar inspektion avlägsnas insticket. Den tomma hållaren kommer då att visa ett varningstecken som indikerar att utrustningen inte ska användas.
 
Ett brett utbud av produkter
Anpassade varaktiga hållare har utvecklats för användning i fordon som gaffeltruckar och mobila plattformar, elektrisk utrustning, anläggningar och maskiner, byggnadsställningar, mobilmaster, stegar och selar, kemiska riskzoner, utgrävningar och trånga utrymmen samt olika processer och isoleringar. För var och en av dessa tillämpningar kommunicerar hållaren antingen ett specifikt meddelande, eller så har det särskilt utformats för att vara mycket synligt på lämplig utrustning utan att vara i vägen.
 
Internationellt igenkännbar
All säkerhetsinformation finns på bara en etikett, som innehåller tydliga varningar, obligatoriska skyldigheter att följa samt utrymme för att skriva. Varje hållare och insats använder internationellt igenkännbara metoder att kommunicera den senaste inspektionsstatusen. Grönt anger att utrustningen är säker att använda, svart text på gul är varning, och röd text på vit visar personalen att användningen av utrustningen är förbjuden.
 
Affärsorienterade
Idag är hela utbudet av Brady Visual Tagging-produkterna tillgängligt på 10 språk: engelska, franska, tyska, ryska, holländska, danska, svenska, norska, finska och turkiska. Andra språk är dock möjliga på kundens begäran. Brady erbjuder ännu fler möjligheter för kundanpassning inklusive fullt anpassningsbar storlek och form, visade data, design och möjligheter att fästa.
 
Besök www.bradyeurope.com/visualtagging för mer information.
 
Undvik olyckor med visuell märkning
Undvik olyckor med visuell märkning

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare