www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

CONRAD OCH TDK-LAMBDA GERMANY INTENSIFIERAR SITT SAMARBETE

Conrad Sourcing Platform och världens ledande tillverkare av kraftförsörjning intensifierar sitt samarbete för en e-handelskampanj inom området DC/DC-omvandlare.

CONRAD OCH TDK-LAMBDA GERMANY INTENSIFIERAR SITT SAMARBETE

som en del av DC/DC-kampanjen stärker Conrad sitt kompanjonskap med TDK-Lambda Germany. Målet med att intensifiera det långvariga och goda samarbetet mellan de båda företagen är att utöka TDK-Lambdas e-handelserbjudanden och samtidigt bredda den befintliga portföljen av DC/DC-omvandlare på Conrad Sourcing Platform.

”Vi är mycket nöjda med detta strategiska samarbete med en världsledande producent som TDK-Lambda Germany. Detta är nästa steg i vårt framgångsrika kompanjonskap och en bekräftelse på vår höga prestanda inom e-handel”, säger Kilian Braun, produktchef på Conrad Electronic. "Utvecklare och inköpare kommer nu på kort, medellång och lång sikt att kunna dra nytta av det utökade utbudet av DC/DC-omvandlare från TDK-Lambda och kunna hitta den optimala lösningen för sina specifika önskemål.”

”TDK-Lambda har varit mycket framgångsrika över hela världen i 50 år. Nu när vi har uppnått en ledande marknadsposition inom industriell automatisering och konstruktion av medicintekniska produkter strävar vi efter att stärka vår ställning inom området DC/DC-omvandlare”, säger Thorsten Osteroth, distributionschef på TDK-Lambda Germany. ”Genom analyser av ett stort antal kundsamtal har vi lärt oss att utvecklare gärna nyttjar erbjudanden från e-handelsleverantörer i de tidiga faserna. Här är snabb och enkel tillgänglighet till de senaste modellerna avgörande. Därför stärker vi, tillsammans med strategiska partners i e-handelssektorn, nu vårt DC/DC-utbud."

Den utvidgade produktportföljen för DC/DC-omvandlare inkluderar bland annat CCG-moduler med 4:1-ingång och hög effektivitet. Genom sina metallhöljen är de helt skärmade och därför speciellt lämpade för användning inom data- och telekommunikation, i radioapparater och andra batteridrivna enheter. Ingångsspänningsområdet är antingen 9-36 V DC eller 28-76 V DC och i utgångsområdet 3,3, 5, 12 +/- 12, 15, +/- 15 V DC, 24 eller 30 V vid strömmar upp till 4 A, varvid utspänningen kan justeras med +/- 20 %.

Även i3A- och i6A-DC/DC-omvandlare finns nu tillgängliga från Conrad. Dessa är bland annat lämpade för att avgränsa spänningar med hög märkström i vanliga kraftförsörjningar på 12, 24, 36 eller 48 V. Den höga effektiviteten på 98 % och minimal värmeförlust gör dem populära för användning inom medicin, telekommunikation, industrier samt test- och mätteknik. Kontrollsystemen är optimerade för dynamiska strömförändringar, vilket innebär att användningen av i3A- och i6A-DC/DC-omvandlare ofta gör externa kondensatorer överflödiga.

Mer information om erbjudandena inom området DC/DC-omvandlare finns på Conrad Sourcing Platform: https://www.conrad.se/o/dcdc-omvandlare-2110720?brand_any=TDK-Lambda&price_max=6463.26&price_min=19.38

www.conrad.se

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare