www.tillverkning-sverige.com
LEINE LINDE LTM News

PULSGIVARE MED MONTERINGSBLECK FÖR RETROFIT

Leine Lindes ingenjörer gillar att hitta lösningar som förenklar installationsarbetet. En av våra kunder skulle installera ett antal XHI 893-givare i vindkraftverk som redan varit i drift i flera år. De tidigare givarna var av ett annat märke, som monteras på annorlunda sätt.

PULSGIVARE MED MONTERINGSBLECK FÖR RETROFIT

Vindkraftverk står ofta avsides, och på platser som kan vara svåra att ta sig till. Installation och underhåll av turbinen sker i ett begränsat utrymme, 100 meter ovanför marken, där det kan vara antingen mycket kallt eller obehagligt varmt. Av den anledningen är allt som kan förenkla monteringen vid en retrofit värt extra ansträngning.

Det särskilda monteringblecket gör att Leine Lindes pulsgivare kan installeras där en Baumer-givare tidigare satt, helt utan någon extra anpassning. Samma monteringsbleck kan användas för alla Leine Lindes 801- och 803-givare i applikationer där en HOG-givare tidigare var installerad. Om du behöver ett liknande monteringsbleck för en annan givar-modell kan vi ta fram en anpassad lösning.

www.leinelinde.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare