www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

Online Conrad Convention – Tre dager i elektronikens tecken

Den 10 till 12 november bjuds gäster från hela Europa in till virtuella workshops på Conrad Sourcing Platform, där det ges utrymme för både expertpresentationer och produktlanseringar. Huvudämnet för Conrad Convention är elektronik.

Online Conrad Convention – Tre dager i elektronikens tecken

  • Elektronikrelaterade ämnen som berör olika problemställningar till följd av coronapandemin: Online konferenser kontra mässbesök
  • Vad är nytt? Produktinnovation inom mätteknik
  • Virtuella möten: Presentationer och workshops av och för internationella experter

Mycket ser annorlunda ut i år. Möjligheten att arrangera personliga affärsmöten eller knyta nya kontakter på mässor har blivit sällsynt på grund av coronaviruset. Conrad vill dock stärka det direkta bandet till kunden – corona till trots – och det sker digitalt på Conrad Sourcing Platform i mitten på november, där det via arrangemanget Conrad Convention avhandlas viktiga ämnen inom elektronikbranschen. På convention.conrad.com går således dessa tre dagar i elektronikens tecken. Conrad Convention har byggts upp kring mottot: Explore our event – Evolve your business

Från den mänskliga faktorn till Internet of Things

Elektronikentusiaster från hela Europa har bjudits in och programmet är därför på engelska. Under tre dagar fokuserar utvalda experter på de senaste trenderna inom elektronikvärlden via presentationer och paneldiskussioner. Man belyser utmaningar och möjligheter under coronaåret 2020 och tar även en titt på framtiden. Dessa ”talk”-format består av spännande podcasts och interaktiva workshops som garanterat kommer att vara givande och minnesvärda.

"Målet med Conrad Convention är att ge representanter i elektronikbranschen kompetenta svar på exakt de frågor som är aktuella för dem just nu,” säger Ralf Bühler, CSO B2B på Conrad Electronic. Varje dag lyfts ett specifikt ämne fram – digitalisering dag 1, sourcing dag 2 och produkter dag 3. Naturligtvis kommer det också att handla om enkel, snabb och omfattande upphandling via Conrads Sourcing Platform med tjänster som OCI och API, som är anpassade efter B2B-kunders individuella behov.

Aktuella bransch- och produkttrender

En annan viktig programpunkt är att ge deltagarna inblick i mätteknik och aktuella bransch- och produkttrender. Deltagarna kan bl.a. se fram emot att närvara vid lanseringen av det första handhållna oscilloskopet samt en ny enhetstestare från Voltcraft. Det är dock inte bara produktchefer och externa experter som talar under dessa tre dagar; ledande personer från Conrad-teamet kommer att rapportera om digitalisering och plattformsekonomi samt belysa både fördelarna med Conrad Marketplace för partners och möjligheterna med Conrad Connect IoT-plattformen för företag. I pauserna kan deltagarna se fram emot underhållning i form av recept och matlagningstips för hemmakontoret och avslappnande yogaövningar som kan utföras på kontoret.

www.conrad.se

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare