www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks blir IEC 62443-4-1-certifierat för säker produktutvecklingsprocess

Från och med oktober 2020 är HMS Networks certifierat enligt IEC62443-4-1:2018-standarden. Certifieringsprocessen utfördes av TÜV Rheinland för att garantera en säker produktutvecklingsprocess inom industriella automations- och styrsystem.

HMS Networks blir IEC 62443-4-1-certifierat för säker produktutvecklingsprocess

Säkerhet genom en certifierad utvecklingsprocess

IEC62443-4-1 är en del av IEC 62443-4:2018(E)-standarden som specificerar processkraven för säker utveckling av produkter som används i industriella automations- och styrsystem. Att få IEC62443-4-1-certifikatet är ännu ett steg på HMS cybersäkerhetsresa. Certifikatet bekräftar att HMS har en process för säker produktdesign, teknik för att hantera sårbarhetsinformation samt förmågan att arbeta med användare för att hjälpa dem att hantera säkerhetsrisker.

Säkerheten alltid närvarande
»Automationsbranschen behöver partners som kan tillhandahålla teknik och tjänster som skyddar användarnas mest värdefulla tillgångar,» säger Timo Van’t Hoff, CPO hos HMS. »När företag arbetar med HMS kan de vara säkra på att vi alltid har säkerhet i åtanke, och att säkerhet arbetas med dagligen av våra medarbetare.». Den nya certifieringen utfördes av TÜV Rheinland, och IEC62443-4-1-certifikatet läggs till en lång lista med erkännanden av HMS framgång när det gäller att hjälpa kunderna att stärka sin cybersäkerhet inom området industriell automation och styrsystem.

Läs mer på www.anybus.com

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare