www.tillverkning-sverige.com
Moxa

Säker anslutning och datahantering mellan sensor och moln på sps connect 2020

På sps connect 2020 kommer Moxa att presentera en omfattande portfölj av avancerade lösningar för säker anslutning och datahantering mellan sensor och moln.

Säker anslutning och datahantering mellan sensor och moln på sps connect 2020
Många webbseminarier kommer att presentera företagets expertis inom den industriella nätverksvärlden, och man kommer också att ha en officiell sps-session tillsammans med Robotron: AI at the Industrial Edge: Machine Learning in Increasingly Extreme Environments.

Produkter och lösningar

Dubbelkärniga ARM-baserade IIoT-gateways med 4G LTE/WiFi-anslutning
Moxas nya ARM-baserade robusta trådlösa IIoT-gateway, UC-8200, är utformad för tuffa miljöer och anläggningar på distans. Med mångsidiga anslutningsalternativ spelar de en viktig roll för att samla in data från edge-enheter och överföra fältdata till en molndatabas. UC-8200-datorerna erbjuder inbyggd mobilanslutning till LTE Cat, 4 nätverk med dubbla SIM-kortplatser för redundans och integrerad GPS för platsspårning.

Ultrakompakta högpresterande robusta edgedatorer för AIoT i extrema miljöer
Med en kombination av hög prestanda, robust design, kompakt utförande, trådlös anslutning och förbättrad säkerhet är MC-1220-serien idealisk för uppdragskritiska, kraftiga edgedator-tillämpningar som kan driva AIoT-eran. De ultrakompakta fläktlösa datorerna är en av världens minsta industridatorer med Intel® Core i7-processorer, vilket gör det enkelt att montera dem i små skåp i fältanläggningar.

Industriella DIN-skenebaserade modulhanterade Ethernet-switchar för nästa nivå av mångsidiga nätverk
MDS-G4000-serien erbjuder en helt modulär plattform med en mängd olika hot-swap media-gränssnitt och kraftmoduler, vilket möjliggör hundratals portkombinationer för flexibilitet on-demand. Hot-swap-modulerna och den redundanta isolerade kraftdesignen i kombination med ett intuitivt webbgränssnitt som stöds av Moxas MXview-programvara gör det möjligt för MDS-G4000-serien att tillhandahålla drift dygnet runt och samtidigt sänka den totala ägandekostnaden (TCO).

Industriell cybersäkerhetslösning
Moxas industriella cybersäkerhetslösning gör det nu möjligt för systemintegratörer och maskinbyggare att dra nytta av kraftfulla IPS (Intrusion Prevention Systems) som hittills bara varit kända som en del av systemövergripande skyddssystem. Med EtherCatch IEC-G102-BP-serien kan en robust IPS-apparat i cigarettaskstorlek, kritiska maskiner eller sårbara äldre enheter skyddas direkt. Större uppsättningar tillgångar kan segmenteras med EtherFire IEF-G9010-serien, nästa generations brandvägg baserad på samma IPS-teknik. Medföljande IPS-hanteringsprogramvara SDC (Security Dashboard Console), tillsammans med Moxas unika IEC-62443 nätverkshanteringsprogramvara MXView Security View, ger ett omfattande sätt att upprätthålla den eftersökta IACS-säkerhetsnivån.

Ta reda på mer på: https://de.moxa.com/sps

Gå med i våra webbseminarier!


Följ oss på sps connect och välj bland nästan 20 olika webbinar-ämnen från IIoT-relaterade sessioner om analys, maskininlärning och fjärrövervakning, kontroll och underhåll, de viktigaste industriella cybersäkerhetslösningarna till viktiga lösningar för avancerad industriell anslutning.

Klicka här för gratis registrering: https://pages.moxa.com/SPS-Connect-voucher-registration.html

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare