www.tillverkning-sverige.com
BALLUFF

Robust RFID-databärare med extra stort minne
.

Balluff har på handelsmässan SPS IPC Drives introducerat en ny generation databärare, upp till åtta gånger snabbare än standarden, och med extra stort minne på upp till 128 kB. Dessa drivenheter arbetar upp till åtta gånger snabbare än standarden ISO 15693, vilket gör dem till det perfekta valet för spårningsapplikationer med stora datavolymer, som t.ex. de spårningsapplikationer som används i bilindustrins löpande band.

Robust RFID-databärare med extra stort minne
.
Databärarna som är konstruerade med FRAM-teknik är underhållsfria, kräver ingen extern energitillförsel och har praktiskt taget obegränsat antal läs-/skrivcykler. Tack vare det högklassiga skyddet (upp till IP68) erbjuder de särskilt problemfri kommunikation med hög datasäkerhet, även i besvärliga miljöer.

Kraftfull RFID-kontroller BIS-V

När användaren har bestämt sig för en RFID-kontroller från Balluff, så är Balluffs kraftfulla signalprocessor BIS V ett perfekt val. Den stöder inte bara alla funktioner som finns på nya databärare, utan förenklar också maskinvaran och installationen för användarna. Kontrollern, som levereras i ett metallhölje med IP 67-skydd, uppfyller alla krav på industriinriktad design och kommer utrustad med ett USB-servicegränssnitt för PC-datorer. Balluff erbjuder flera olika gränssnitt för enheten, som Profibus, EtherCAT, Ethernet/IP och CC-Link. Speciellt positivt för användarna: upp till fyra HF läs-/skrivhuvuden (13,56 MHz), i överensstämmelse med ISO 15693 och ISO 14443, eller LF läs-/skrivhuvuden (125 kHz) kan anslutas till framsidan med instickskontakter, och identifieras därefter automatiskt. Dessutom är RFID-kontrollern den enda enhet på marknaden som erbjuder en IO-Link-huvudport för direkt anslutning till IO-Link-kompatibla sensorer och ställdon.
Robust RFID-databärare med extra stort minne
.Robust RFID-databärare med extra stort minne
.Robust RFID-databärare med extra stort minne
.Robust RFID-databärare med extra stort minne
.
Datenträger

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare