www.tillverkning-sverige.com
Schneider Electric News

Schneider Electric arrangerar webbinarium med fokus på hållbarhet och innovation

I en tid där hållbarhet är avgörande för både planeten och företagen behöver näringslivet ställa om och hitta nya vägar framåt. Det är temat när Dagens Industri och Schneider Electric bjuder in till ett kostnadsfritt webbinarium den 28 september. Innovation, teknisk utveckling och hållbarhet står på agendan.

Schneider Electric arrangerar webbinarium med fokus på hållbarhet och innovation

Schneider Electric bjuder tillsammans med Dagens Industri in till samtal om hur innovation bidrar till en bättre värld och ett framgångsrikt hållbarhetsarbete. I panelen deltar representanter från Schneider Electric, Vasakronan, Ellevio, Equinix och Setra Group.

Schneider Electric, som i januari utsågs till världens mest hållbara företag av Corporate Knights Global 100 Index, har ambitiösa hållbarhetsmål. Företaget ska ha en koldioxidneutral verksamhet senast 2025, nettonollutsläpp från driften senast 2030 och en leveranskedja med nettonollutsläpp senast 2050.

– Hållbarhet är en integrerad del av affärsstrategin inom Schneider Electric över hela världen och vi följer klimatforskningen noga, säger Karolina Blacharska, Head of Marketing & Communication på Schneider Electric i Sverige. Våra ambitiösa mål speglar vårt engagemang för klimatet och jag ser fram emot att höra våra branschkollegor i vårt webbinarium för att diskutera vägen framåt.

Välkommen att anmäla dig till webbinariet
Datum: 28 september
Tid: 13.00-14.15
Anmälan sker här.

www.se.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare