www.tillverkning-sverige.com
Softing Industrial Automation GmbH

Softings mobilLink Power-gränssnitt kan nu användas med Emersons AMS Instrument Inspector

mobiLink Power, Softings multiprotokollgränssnitt för idrifttagning och underhåll av fältenheter i processautomation, kan nu användas tillsammans med Emersons AMS Instrument Inspector för att komma åt Foundation Fieldbus-enheter.

Softings mobilLink Power-gränssnitt kan nu användas med Emersons AMS Instrument Inspector
MobilLink-gränssnittet för fältenheter kan nu användas med Emersons AMS Instrument Inspector (Källa: Softing Industrial)

mobiLink Power förenklar mobil åtkomst till fältenheter för processindustrin och stöder de tre mest använda kommunikationsprotokollen: HART, Foundation Fieldbus (FF) och PROFIBUS PA. Den har en integrerad strömförsörjning som eliminerar behovet av ytterligare komponenter under användning i workbench-tillämpningar. En FDI CommServer (Field Device Integration Communication Server) är nu tillgänglig för mobiLink Power, vilket ger åtkomst till Foundation Fieldbus-enheter med Emersons AMS Instrument Inspector.

AMS Instrument Inspector bygger vidare på Emersons engagemang för öppenhet och stöd för de senaste protokollstandarderna för enheter genom att leverera en PC-baserad HART- och Foundation Fieldbus-värd med FDI-teknik. AMS Instrument Inspector tillhandahåller en enkel enhetsintegrationslösning som gör att användare enkelt kan utföra grundläggande enhetskonfiguration. Den enhetliga FDI-standarden löser problemet med att integrera fältenheter med de många nätverk, operativsystem och styrsystem som används i processindustrin. FDI erbjuder en framtidssäker lösning för enhetlig enhetsintegration för alla styrsystem, fältenheter och protokoll.

“Emerson är glada att kunna erbjuda en RoHS-kompatibel Foundation Fieldbus-lösning genom integration av Softings mobiLink Power, som använder FDI-teknik”, säger Greg Rome, produktchef i Emersons Reliability Solutions-verksamhet.

“Genom att göra det möjligt för mobiLink Power att användas med AMS Instrument Inspector fortsätter vi vårt engagemang för att ge användarna maximal flexibilitet när det gäller att komma åt fältenheter”, säger Thomas Hilz, VP Strategic Accounts på Softing.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare