www.tillverkning-sverige.com
Schneider Electric News

VOLVOKONCERNEN LANSERAR VÄRLDENS FÖRSTA FORDON TILLVERKAT AV FOSSILFRITT STÅL

Schneider Electric, ledande inom digital transformation, energihantering och automation, presenterar nu en ny generation av sin uppskattade effektbrytare ComPacT NSX/NSXm. De uppdaterade brytarna har uppfräschad design och är skräddarsydda för hög driftsäkerhet och enkelt underhåll.

VOLVOKONCERNEN LANSERAR VÄRLDENS FÖRSTA FORDON TILLVERKAT AV FOSSILFRITT STÅL

ComPacT NSX-serien har många smarta tillbehör så som jordfelsskydd, brytarstatus och avancerade mätfunktioner. De nya effektbrytarna har samma form, tekniska data och storlek som sina föregångare. Inga nya typtester behöver utföras på ställverk och fördelningar då den nya generationen är bakåtkompatibel. Detta ger också möjligheten att uppgradera med nya smarta funktioner, med den nya ComPacT NSX-brytaren.

Nya trådlösa eller skruvfria tillbehör förenklar installation, underhåll och uppgradering av den nya ComPacT NSX-serien. Genom att ge användarna data var som helst och när som helst och ge rätt information till beslutsfattande personer, omdefinierar detta hur vi arbetar i IoT-åldern.

En viktig förbättring av designen är införandet av en halvtransparent frontkåpa. Denna innovation gör det lätt att se vilka tillbehör som är monterade i brytaren och att de är korrekt placerade.

ComPacT NSXm-sortimentet fortsätter att ha EverLink kabelklämmor för tillförlitliga och snabba anslutningar av kablar, samt inbyggt fäste för DIN-skena som gör att brytarna enkelt kan snäppas på plats. Med den nya generationen ComPacT NSXm effektbrytare stärker Schneider Electric ytterligare sitt engagemang för att hjälpa ställverksbyggare och maskintillverkare att leverera korrekt installerad, toppmodern elutrustning.

Läs mer om ComPacT NSX (ny generation effektbrytare) https://www.se.com/se/sv/product-range/39910531

Läs mer om ComPacT NSXm (ny generation effektbrytare) https://www.se.com/se/sv/product-range/39910433

www.se.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare