www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Upplev enkelhet med BradyPrinter i5300

Ställ in, byt ut och skriv ut snabbare än du någonsin föreställt dig med den nya industriella etikettskrivaren BradyPrinter i5300.

Upplev enkelhet med BradyPrinter i5300
Den är intuitiv, automatiskt kalibrerande och exakt och skriver ut streckkoder och små typsnitt på etiketter så små som 5,08 mm. Med en solid metallkonstruktion kan den hantera både tillämpningar med stora volymer och höggradig blandning: elektronik och produkt-ID, lednings- och panel-ID, lab-ID och säkerhets- och anläggnings-ID.

Se skrivaren i drift

Egenskaper och fördelar:
–Inget materialspill: skriver ut på den allra första etiketten för att maximera materialanvändningen (och sänka kostnaderna)

–Snabb installation: 20 sekunders materialbyte utan kalibrering eller justering av sensor eller utskriftsinställningar

–Precisionsutskrift: 300 eller 600 dpi-modeller justerar och skriver ut på etiketter så små som 5,08 mm

–Sparar tid: skriver ut snabbt, pausar, återupptar och sparar jobb i en skrivskyddad lista

–Skriver ut på tusentals etikettyper: alternativ för både standard- och anpassade artiklar

Upptäck vår nya skrivare

Enkelt – både inuti och utanpå
Den industriella etikettskrivaren BradyPrinter i5300 gör allt enklare. Eftersom den ställs in och laddas på några sekunder blir hela processen från start till utskrift snabbare och enklare. Det beror på att den utformats för maximal effektivitet: ingen inställningar, inga justeringar och inget spill. Inget sådant behövs. Spara tid med funktioner som utskriftskö och möjlighet att avbryta. Skriv ut etiketter med hög noggrannhet på 1300 standardprodukter i 75 olika material och med möjlighet till anpassade produkter. Det gör att du kan nå det utskriftsresultat du vill ha, även om det handlar om stor variation och stora volymer.

BRADY AB
www.brady.se


Upplev enkelhet med BradyPrinter i5300

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare