www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS utvidgar Netbiter Remote Management-erbjudandet

HMS Industrial Networks utökar nu Netbiter Remote Management-erbjudandet till att omfatta tre olika tjänster som tillgodoser olika användarbehov. De särskilda tjänsterna medger både snabb anslutning till en maskin på distans, samt avancerade projekt som omfattar flera installationer och användare. HMS presenterar också en ny Netbiter EasyConnect-gateway (EC310) som endast kommunicerar via Ethernet.

HMS utvidgar Netbiter Remote Management-erbjudandet
Tre olika tjänster 

Netbiter är en molnbaserad lösning för fjärrhantering av utrustning såsom generatorer, PLC:er, givare, tankar o s v. Användarna ansluter en Netbiter-gateway till sin utrustning och loggar in på online-datacentret Netbiter Argos (www.netbiter.net), där de kan få tillgång till sina enheter via nätet. Netbiter omfattar nu tre olika tjänster:

• Remote Access - Gratis och ingår i en Netbiter gateway
Öppnar upp en säker tunnel till en PLC eller maskin. Detta möjliggör konfigurering, programmering eller felsökning av nästan valfri industriell enhet från vilken plats som helst. Användare kan utnyttja sitt vanliga konfigurationsprogram precis som de skulle göra om de var på plats.

• View and Control - Gratis och ingår i en Netbiter gateway
Tillåter användare att hantera en installation på distans. Online instrumentpaneler, larm och trendkurvor ger full insyn från valfri plats.

• Manage and Analyze - Prenumerationsbaserad tjänst
För storskaliga, multipla installationer med flera användare. Användare kan anpassa Netbiter Argos-gränssnittet och integrera data i sitt eget system med Netbiter Argos API.

Förverkliga sakernas Internet
”Med detta nya tjänsteutbud tar vi ytterligare ett steg när det gäller att göra det enklare för våra kunder att få tillgång till sin fältutrustning på nätet”, säger Henrik Arleving, Product Line Manager på HMS Industrial Networks. ”Vi kan nu erbjuda en snabb och enkel lösning för övervakning av en installation online samt kraftfull multisajt-hantering med flera användare för större installationer. Netbiter kan nu möta ännu fler krav för att placera fältutrustning online, och förverkliga sakernas Internet. ”

Ny gateway
HMS har även en ny gateway, Netbiter EC310, som endast skickar data från fjärrplatsen via Ethernet. Detta är ett komplement till EC350 som kommunicerar både via mobilnätet (3G/GPRS) och via Ethernet.

Vad är Netbiter?

Netbiter är en fjärrhanteringslösning för övervakning och styrning av industriutrustning på nätet.

En Netbiter-gateway ansluter till fjärrutrustningen på fältet och skickar data till Netbiter Argos datacenter. Denna molnbaserade server samlar in och lagrar data från fältutrustning och gör att användare kan få statistik och rapporter om sina enheters insats och utförande. På www.netbiter.net kan användare se status på sina enheter och kan övervaka och styra utrustning i en grafisk instrumentpanel.

Läs mer om de nya Netbiter-tjänsterna på den nya hemsidan www.netbiter.com.

Bilder:
HMS utvidgar Netbiter Remote Management-erbjudandet
Styr en enhet eller en hel sajt på nätet.

HMS utvidgar Netbiter Remote Management-erbjudandet
Netbiter EC310 kommunikationsgateway skickar data från kundens enhet till Netbiter Argos.

Läs mer på www.netbiter.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare