www.tillverkning-sverige.com
BALLUFF

Balluff MICROmote®-sensorer

Liten men kraftfull!

Balluff MICROmote®-sensorer
De miniatyriserade fotocellerna MICROmote® från Balluff med separat elektronisk processorenhet ger en stor mängd optiska prestanda på ett litet utrymme tack vare miniatyriserade lysdioder, fotodioder och fototransistorer. Balluff utvecklade speciellt en ny patenterad tillverkningsprocess för sin produktion. Detta ger de mikrooptiska komponenterna hög optisk precision.

MICROmote®-sensorer är idealiska i små installationsutrymmen och på rörliga maskindelar och robotgripdon, där låg vikt är nödvändig.

De robusta sensorerna som är integrerade i metallhuset drivs med en separat förstärkare, som kan placeras utanför tillämpningsområdet. Mycket flexibla elektriska kablar ger säker överföring av sensorsignalerna mellan sensorhuvudet och förstärkaren. På detta sätt är sensorerna också ett tekniskt alternativ till fiberoptik. Ett extra plus: Förstärkaren har ergonomiska indikatorer och manöverorgan.

De fotoelektriska sensorhuvudena med dimensioner på några få millimeter har inte bara imponerande tekniska karakteristiska värden, utan också många andra unika säljargument. Tack vare ett avancerat modulsystem kan användarna hitta den perfekta lösningen snabbt och kostnadseffektivt. Det spelar ingen roll om tillämpningen förutsätter positionsdetektering av små delar, identifiering och räkning av föremål eller detektering av påfyllnadsnivåer av skummande vätskor.

Tillgängliga produkter inkluderar spridningssensorer, fotoelektriska sensorer, högvakuumsensorer, gaffelgivare, men även precisionsslangsensorer som används, till exempel för att upptäcka vätskor och bubblor.
Balluff MICROmote<sup>®</sup>-sensorer

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare