www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT PC/CAN gränssnitt expanderade med nya PCI kort.

Med CAN-IB300 / PCI och CAN-IB400 / PCI, erbjuder HMS två nya CAN-kort för PCI-bussen, modulärt utbyggbara med upp till fyra CAN gränssnitt och med omfattande stöd för drivrutiner och verktyg.

IXXAT PC/CAN gränssnitt expanderade med nya PCI kort.
IXXAT CAN-IB-intervallet är flexibelt och har en mängd olika användningsområden, både inom industri- och fordonsapplikationer. Användare kan ansluta en dator till ett CAN-system för kontrolltillämpningar och för analyser, konfiguration och felsökning på ett snabbt och enkelt sätt. De nya PCI korten expanderar CAN-IB intervallet bestående av PCIe, PCIe-Mini och PCIe-104kort.

Tack vare den moduldesignen kan de nya CAN-IB gränssnitten användas för en mängd olika applikationer. Förutom de fyra snabba CAN kanaler, stöds även låghastighets CAN-standard. Dessutom kan gränssnitten utrustas med upp till fyra LIN eller K-Line gränssnitt såväl som ett kundanpassat gränssnitt efter behov. Den här flexibiliteten är möjlig tack vare de verifierade och testade koncepten som redan används i PCIekorten- som består av påhakade extensioner och expansionskort.

Båda korten finns tillgängliga i standard och lågprofilsformat och kan som tillval levereras med galvanisk frikoppling.

Medan CAN-IB300 / PCI är ett kostnadseffektivt passivt kort, har den aktiva CAN-IB400 / PCI ett kraftfullt 32-bitars mikrostyrsystem som möjliggör intelligent hantering och aktiv filtrering av meddelanden som ska skickas och tas emot på kortet.
Den här funktionen är särskilt praktiskt i applikationer med höga krav på förbehandling av data.

Alla CAN-IB-kort stöds inte bara av drivrutinspaketen IXXAT Windows (VCI), utan även av drivrutinspaket i realtid (ECI för Linux, RTX, Intime, QNX, VxWorks). På samma sätt stöder IXXAT APIs CANopen och SAE J193 gränssnitten. För analys av CAN och CAN-FD nätverk erbjuder HMS ett kraftfullt Windows-baserat analysverktyg med IXXATcanAnalyser.

Ytterligare information finns tillgänglig på www.ixxat.com/interfaces

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare