www.tillverkning-sverige.com
EPLAN

24/7: High Value Support

Företag som är globala aktörer arbetar ofta dygnet runt. Ledtiderna är snäva för kundprojekt och utveckling av nya produkter. Eplan hjälper dessa företag att nå sina mål med sin nya High Value Support. Företagen kan dra nytta av utökade supporttjänster, inklusive världsomspännande 24-timmars support på engelska via telefon, svar inom mindre än 2 timmar, problemanalys via Remote Tool och personlig kundvård med en teknisk supportchef.

24/7: High Value Support
Bernd Schewior.jpg: »Vi hjälper våra kunder att arbeta med Eplan så effektivt som möjligt från var som helst i världen», säger Bernd Schewior, chef för Professional Services.

Monheim/Nürnberg, 25 november 2014 - Många företag arbetar från flera globala platser och deras konstruktionsavdelningar är bemannade dygnet runt. Driftsäkerhet och systemtillgänglighet är avgörande - och en hög grad av kundservice önskas. Med den nya avgiftsbaserade High Value Support, erbjuder lösningsleverantören Eplan fullt stöd över hela världen. Globala aktörer gynnas via support som är tillgänglig per telefon dygnet runt, alla dagar på året runt, med högst två timmars väntetid för en Eplan-tekniker och personlig kundvård med en teknisk supportansvarig. Eplan har en utmanande målsättning med detta breda tjänsteutbud: »Vi hjälper våra kunder att arbeta med Eplan så effektivt som möjligt från var som helst i världen när som helst på dagen», säger Bernd Schewior, chef för Professional Services. Denna tekniska support kompletteras av den webbaserade Eplan Solution Center och dess integrerade kunskapsdatabas, där användare kan hitta lösningar och dokumentation i form av ett sökord och snabbt lösa eventuella problem själva.

Tekniska supportchefer erbjuder personlig kontakt och är förtrogna med kundens systemmiljö och processer. Dessa chefer har en överblick över alla inkommande supportfrågor och ansvarar för att ge användarna den information de behöver. De har många års erfarenhet av teknisk kundsupport och sofistikerat systemunderhåll och har ett nära samarbete med specialiserade EPLAN.områden.

Tre supportnivåer för att matcha kundens behov

Eftersom varje företag har sin egen struktur och har olika krav på teknisk support erbjuder Eplan tre olika mjukvaruservicenivåer att välja mellan. Eplan Basic Support, som tidigare erbjöds som en del av standardtjänster, erbjuder alla nödvändiga kärnfunktioner i teknisk support, inklusive uppdateringar, tillgång till Eplan Solution Center och EPLAN Data Portal samt telefonsupport på vardagar från 8:00 till 17:00 på många olika språk. Tillgång till Eplan Solution Center lades till detta paket i början av detta år och kommer med många fördelar, såsom den integrerade kunskapsdatabasen. Företag som registrerar sig för Premium Support får ytterligare fördelar såsom kortare väntetider, stöd för fler programversioner och utökat stöd för IT-tillämpningar. Den högsta nivån, High Value Support, omfattar hela spektret av tjänster för företag.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare