www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Ansluta enheter–trådlöst

Under många år har Anybus Wireless Bridge varit en populär lösning för att ersätta Ethernet-kablar med Bluetooth eller WLAN-anslutning. Efter förvärvet av de trådlösa gateways från u-blox/ connectBue i september kan HMS nu presentera en utökad uppsättning av Anybus Wireless Bridge-produkter för att ansluta industriella enheter trådlöst.

Ansluta enheter–trådlöst

Det utvidgade produktområdet består nu av följande lösningar:

  • Industriell Ethernet över WLAN (punkt-till punkt). 2.4 eller 5 GHz
  • Industriell Ethernet över Bluetooth (punkt-till-punkt eller multi-punkt)
  • Seriell över Bluetooth (punkt-till -punkt eller multi-punkt)

Löser nätverksproblem för systemintegrering när industriella Ethernet och seriella länkar blir trådlösa
Genom att ansluta industriella enheter och nätverk via en trådlös länk, gör Anybus Wireless Bridge-familjen livet lättare för systemintegrering och automationsingenjörer som tvingas göra anslutningar genom t.ex. farliga och svåråtkomliga områden, eller rörliga installationer där kablar inte är önskvärda. Anybus Wireless Bridge är en beprövad lösning för att överbrygga populära industriella Ethernetstandarder såsom PROFINET, EtherNet/IP, BACnet/IP och Modbus TCP, samt seriella nätverk, och ger användarna en robust och underhållsfri trådlös anslutning.

Anybus Wireless Bridges anpassas efter kundens behov, och kan användas för punkt-till punkt-utbyte av kablar, såväl som för att ansluta flertalet trådlösa noder.

Industriell kvalitet

»Det finns många trådlösa lösningar på marknaden idag, men få kan erbjuda de tillförlitliga och robusta anslutningar som krävs för industriell användning, » säger Niklas Selander, produktchef på HMS. »Anybus Wireless Bridge för Ethernet har varit en av våra populära produkter under flera år och nu när vi ser att den industriella marknaden blir mer mottaglig för trådlösa lösningar, utökar vi vårt sortiment av trådlösa erbjudande. Anybus Wireless Bridge är nu den tredje delen av våra Anybus gateway-lösningar och kompletterar Anybus X-gatewayTM och Anybus CommunicatorTM- familjerna.

Ansluta enheter–trådlöst

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare