www.tillverkning-sverige.com
Watson Marlow

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions nya namn återspeglar vår fokuserade strategi på att leverera helhetslösningar till våra kunder

Watson-Marlow Fluid Technology Group – en del av Spirax-Sarco Engineering plc, ett FTSE 100-företag – meddelar idag att de har bytt namn till Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS). Allt eftersom företaget utvecklas för att möta behoven inom de sektorer där det är verksamt efter en framgångsrik period av global tillväxt, ligger namnbytet i linje med ett strategiskt åtagande att tillhandahålla helhetslösningar inom flödeshantering för sina kunder.

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions nya namn återspeglar vår fokuserade strategi på att leverera helhetslösningar till våra kunder

Andrew Mines, VD för WMFTS, kommenterar: "Det här är en mycket spännande tid för Watson-Marlow eftersom vi fortsätter att se en fortsatt period av tillväxt. Det finns ett ökat behov av våra kvalitetsprodukter, lösningar och ingenjörsexpertis inom biovetenskap, livsmedel och industri. Vår prioritet har alltid varit att leverera förstklassiga lösningar till våra kunder och vårt nya namn och strategiska vision understryker detta åtagande. Det gör det möjligt för oss att låsa upp den fulla potentialen hos våra varumärken, produkter och tjänster och positionera oss för ytterligare tillväxt för att stödja nuvarande och framtida kunder, och förnya oss för hållbar framgång i linje med våra kärnvärden.”

Den strategiska visionen som ligger till grund för namnbytet driver en närmare anpassningen av Watson-Marlows varumärken och produkter för att förbättra våra kundlösningar inom ett växande antal tillämpningar. Dessutom fortsätter Watson-Marlow att utveckla sin sektoriserade, konsultativa försäljningsstrategi och digitalisera sina affärsprocesser genom att genomföra en fullständig omstrukturering och uppgradering av webbplatsen.

Tillverkningskapaciteten har också ökat, i takt med att verksamheten optimeras för att stötta våra kunder, med nyligen genomförda kapitalexpansioner inklusive en 11 000 m2 specialbyggd anläggning i Portsmouth, Storbritannien, för BioPure-varumärket och en ny 14 000 m2 anläggning i Devens, Massachusetts, USA med åtta nya renrum.

Företaget fokuserar på förnyelse och hållbar framgång genom att kombinera sitt arv som världsledare inom vätskehantering med kontinuerliga investeringar. Watson-Marlow är i linje med One Planets hållbarhetsstrategi som lanserats av moderföretaget Spirax-Sarco Engineering plc. Denna plan att bygga en mer hållbar framtid vägleder företagets verksamhet vid samarbete med andra intressenter, inklusive leverantörer, kunder och lokala samhällen, för att lämna en bättre värld för morgondagen.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare