www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS utvecklingscentra i Tyskland, Sverige och USA ökar fokus på kundanpassade industriella kommunikationslösningar

HMS Industrial Networks lanserar nu ett initiativ för att öka fokus på skräddarsydda lösningar för industriell kommunikation. Lokala utvecklingscentra runt om i världen kommer att hjälpa kunder att ta fram skräddarsydda lösningar för deras specifika behov inom industriell nätverksanslutning, maskinkommunikation, trådlösa lösningar, integrerad säkerhet och fjärrhantering med mera.

HMS utvecklingscentra i Tyskland, Sverige och USA ökar fokus på kundanpassade industriella kommunikationslösningar

HMS har arbetat med kundanpassningsprojekt sedan starten för 25 år sedan, och initiativet bygger på denna erfarenhet. Kundanpassningsprojekt på HMS omfattar allt från enkel varumärkesmärkning till utveckling av helt nya produkter. All utveckling bygger på solid Anybus-, IXXAT- eller Netbiter-teknik och plattformar vilka bygger på tusentals timmar av forskning och utvecklingstid som redan genomförts av HMS. Detta minimerar kunders kostnader och tid till marknaden.

Exempel på projekt som erbjuds av HMS:

  • Helt kundanpassade lösningar
    För mycket specifika krav skräddarsyr HMS unika OEM-lösningar. Baserat på beprövad teknik och plattformar skapas unika lösningar för kunden i form av hårdvara, mjukvara, kommunikationsgränssnitt, prestanda och funktionalitet.

  • Hårdvaru- och mjukvarumodifieringar av HMS standardprodukter
    Typiska kundanpassningskrav är högre nivåer av IP-skydd, särskilda kortstorlekar och formfaktorer, specialkontakter, speciella nätaggregat, inkapslingsdesign eller speciella protokollimplementeringar.

  • Kommunikationslösningar för funktionssäkerhet
    HMS expertis inom lösningar för funktionssäkerhet enligt IEC 61508 hjälper kunderna att implementera säkerhetsfunktioner i sina produkter, vilka kan vara utmanande och kräver en hel del kunskap. Färdiga stackar och hårdvara finns tillgängliga för att användas och anpassas till specifika behov.

  • Varumärkesmärkning
    Detta kan inkludera kundanpassad inkapslingsfärg, särskild märkning, logotyper, handböcker, artikelnummer, förpackning och OEM-specifik produktkonfiguration.

  • Kompletta systemlösningar
    HMS genomför förstudier, skapar koncept, och utvecklar erforderlig hårdvara och mjukvara samt det slutliga systemet med verifieringstester.

  • Programvara och mjukvarutjänster
    HMS tillhandahåller porterings- och implementeringstjänster för programvara och IP-kärnprodukter i kundkonstruktioner som riktar sig mot samtliga tillämpningsområden inom industriell kommunikation. Exempel är stackar för inbyggda lösningar, IP-kärnor (FPGA), PC-baserade drivrutiner (Linux, Windows), OEM-specifika verktyg och programvara för webbaserad fjärrhantering.

”Kombinnovationer"
”Kundanpassade projekt ligger i vårt DNA och har varit en viktig framgångsfaktor för HMS”,säger Jörgen Palmhager, COO, HMS Industrial Networks. ”I ett kundprojekt kombinerar vi idéer, teknik och innovationer tillsammans med våra kunder i nya ”Kombinnovationer” på ett smidigt och samverkande sätt. Resultatet blir ofta ny och spännande teknik inom områden som Internet, trådlös kommunikation, industriell Ethernet, säkerhet med mera. Kunderna gynnas både av HMS utvecklingskompetens samt vår solida erfarenhet av tillverkning och leverans”.

Utveckling i Europa, Nordamerika och Asien
HMS utveckling sker i olika centra i:

  • Halmstad, Sverige: Utvecklingscentret på huvudkontoret i Sverige arbetar med skräddarsydd hårdvara, mjukvara, system-på-chip-lösningar och trådlösa lösningar. Fokus ligger på fältbuss, industriell Ethernet, fjärrhantering samt Internet.
  • Karlsruhe, Tyskland: Solution Center i Karlsruhe är specialiserat på att anpassa och formatera standardprodukter till kundspecifika lösningar.
  • Weingarten, Tyskland: Utvecklingscentret i Weingarten är specialiserat på lösningar för maskinkommunikation, system-på-chip, industriell Ethernet, funktionssäkerhet, fordonsindustri, samt helt kundanpassad hård- och mjukvara.
  • Bedford, USA: HMS:s Solution Center i Bedford är specialiserat på att anpassa och formatera standardprodukter till kundspecifika lösningar.

Exempel på HMS:s kundanpassade produkter.

HMS utvecklingscentra i Tyskland, Sverige och USA ökar fokus på kundanpassade industriella kommunikationslösningar

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare