www.tillverkning-sverige.com
Advantech

Advantech introducerar en ny serie webbaserade operatörspaneler med nivå 4 ESD-skydd

Eindhoven – Juni 2015 – Advantechs Industrial Automation Group har lanserat en spännande ny serie webbaserade operatörspaneler, idealiska för användning i maskintillverkningsindustrier som exempelvis halvledartillverkning. Dessa nydesignade modeller, med plattskärm med IP66-certifierad aluminiumkant, inkluderar den senaste Intel Cortex A8-processorn, som både är snabbare och energisnålare, samt stöder protokoll för RS-232/422/485/ Ethernet och CANopen för att säkerställa att de kan anslutas till ditt befintliga nätverk.

Advantech introducerar en ny serie webbaserade operatörspaneler med nivå 4 ESD-skydd
De nya WebOP-3070T/3100T/3120T är unika i sin klass med dubbla nivå 4 skydd för elektrisk urladdning (ESD) och uppfyller helt kraven i IEC-61000. Med den här skyddsnivån är de idealiska för användning i halvledarfabriker där ESD är ett stort problem.

För att skydda modellerna från plötsliga toppar i elförsörjningen har WebOP-3070T/3100T/3120T utrustats med överspänningsskydd och isoleringsskydd för plintens I/O-portar, så att panelens komponenter inte påverkas vid spänningstoppar. Den här skyddsnivån förhindrar inte bara omedelbar skada på enheterna, utan förlänger även produkternas livslängd.

Vid händelse av avbrott i strömförsörjningen till WebOP-enheterna är de skyddade mot dataförlust genom att 128 KB FRAM (FeRAM) inkluderats, som inte kräver ett batteri för att fungera. Lagringsminnet är 512 MB SLC flashminne, vilket ger snabbare åtkomsttider och 100 000 läs-skrivcykler. Det gör dem idealiska för tunga industriapplikationer som även kräver en lägre strömförbrukning.

För att ytterligare förbättra modellernas specifikationer har de designats för att fungera vid temperaturer ned till -20 °C och upp till 60 °C, så att de ska fortsätta fungera även i tuffa förhållanden.

Med sina kraftfulla egenskaper är WebOP-3070T/3100T/3120T de senaste operatörspanelerna som används inom begränsade miljöer som: automatisk parkering, tappningsanläggningar, halvledartillverkning, petrokemiska anläggningar, etc.

WebOP-3070T, 3100T och 3120T stöder den användarvänliga HMI-körningsprogramvaran Panel Express, med vilken användare enkelt kan skapa operativa gränssnittsprojekt som stöder över 400 integrerade kommunikationsprotokoll för styrenheter inom industrin, som PLC, temperaturstyrning, rörelsestyrning och många fler.

Det finns tre WebOP-storlekar (7”, 10.1" och 12.1”) och alla är tillgängliga nu. För att få reda på mer kan du kontakta din lokala säljrepresentant eller besöka www.advantech.eu

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare