www.tillverkning-sverige.com
Seco Tools

Innovationer inom fordonsindustrin visas på liveevent

Den 9 november 2022 står Seco Tools och utvalda partner värd för eventet Automotive & General Engineering ITI. De senaste lösningarna för fordonstillverkning och allmän bearbetning visas genom demonstrationer och presentationer utförda av experter. Det tyska Auto ITI-programmet hålls fysiskt i nya Innovation Hub i Erkrath nära Düsseldorf i Tyskland och streamas online. Dessutom kommer en engelsk stream där höjdpunkter och intervjuer från det tyska liveeventet delas.


Det första ITI-eventet med fokus på fordonsindustri och allmän bearbetning
Som en del av de framgångsrika ITI-eventen (Inspiration Through Innovation), som lanserades i Storbritannien 2014, kommer nu det första ITI som fokuserar på tillverkning av fordonskomponenter. Tidigare event har visat värdet av samarbete i sträven på innovationer inom medicinska- och flygindustrin. Det här nya ITI-eventet anordnas på Seco Tools Innovation Hub i Erkrath: Det nya centret för utveckling och innovation möjliggör tester av bearbetningsprocesser för icke-standardlösningar. Dessa utförs i nära samarbete med kunder och tillverkningspartners.

Samarbete för innovativa lösningar
Seco Tools står värd för Automotive & General Engineering ITI tillsammans med utvalda partners såsom maskintillverkare, leverantörer och företag inom kylvätsketeknik, CAD/CAM-programmering, mätteknik och additiv tillverkning samt relevantarelaterade tjänsteleverantörer. Tillsammans visar de att det finns stora fördelar med internationella samarbeten inom utveckling av innovativa bearbetningslösningar.

Exklusiva inblick inom bearbetning
I halvtimmeslånga avsnitt presenterar Seco Tools och respektive partner bearbetningen av komponenter, till exempel en turbokompressorer, samt bearbetningsstrategier som power skiving och kugghjulstillverkning. Inspirerande seminarier ger ytterligare information om kylvätsketeknik och elektrifiering. Dessutom får deltagarna på det fysiska eventet många möjligheter att kapa kontakter. Eventet inleds av Stefan Steenstrup, VD och koncernchef på Seco Tools AB.

Liveevent
Automotive & General Engineering ITI-eventet äger rum den 9 november 2022. Den engelska livestreamen är tillgänglig mellan kl. 10.00 och 11.30 GMT. Tysktalande besökare kan delta i hybridevenemanget från kl. 9.00 till 16.30 på plats i Innovation Hub för att se livedemonstrationer av bearbetning samt via livestream från kl. 9.00 till 12.45 CET. Efteråt har alla registrerade deltagare åtkomst till inspelningar av sessionerna på begäran.

Besök Seco Tools liveevent Automotive & General Engineering ITI: Agenda och kostnadsfri registrering här.

https://www.secotools.com/article/123195

###


Innovationer inom fordonsindustrin visas på liveevent
Tillsammans visar Seco Tools och dess partner upp de senaste innovationerna inom bearbetning av fordonskomponenter såsom turbokompressioner. © Seco Tools


Innovationer inom fordonsindustrin visas på liveevent
Seco Tools är en väletablerad partner för tillverkning av fordonskomponenter och allmänna konstruktionskomponenter, till exempel kugghjulstillverkning. © Seco Tools


Innovationer inom fordonsindustrin visas på liveevent
För första gången kommer Seco Tools och dess partner stå värd för de framgångsrika ITI-eventen med fokus på fordonsindustri och allmän bearbetning. © Seco Tools

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare