www.tillverkning-sverige.com
Danfoss News

DANFOSS INTRODUCERAR DET NYA OPTIMA CONTROL‑UTBUDET SOM ERBJUDER TRE GÅNGER SÅ MÅNGA ALTERNATIV FÖR EFFEKTIV KYLRUMSREGLERING

Lanseringen av den helt nya Optyma Control-serien innebär att kyltekniker nu kan välja bland ett brett sortiment med tre regulatorer för smarta och effektiva kylrumstillämpningar.

DANFOSS INTRODUCERAR DET NYA OPTIMA CONTROL‑UTBUDET SOM ERBJUDER TRE GÅNGER SÅ MÅNGA ALTERNATIV FÖR EFFEKTIV KYLRUMSREGLERING

I takt med att behovet för effektivitet i hela kylkedjan för livsmedel ökar, ökar även behovet för optimering av temperaturstyrning, reglering och transparens inom kylrumstillämpningar. Danfoss senaste tillskott till sitt stora sortiment av kylrumslösningar gör det nu tre gånger enklare för dig att hitta den perfekta lösningen för just dina kylrumsbehov.

Den helt nya Optyma™ Control‑serien består av tre kylrumsregulatorer – AK-RC 204B, AK-RC 205C och AK-RC 305W-SD. De fungerar som en skiktad plattform som täcker en mängd olika funktioner och många olika tillämpningar – så att livsmedelssäkerhetsbestämmelser kan uppfyllas, driftseffektiviteten förbättras och energibesparingar uppnås genom avancerad logik.

Tre gånger enklare
De tre nya Optyma™-regulatorerna är enkla att installera och driftsätta. Enkel kabeldragning och stort innerutrymme gör att installation och montering blir superenkelt, och dessutom minskar både installationstiden och problemen. Dessutom gör den unika startguiden i kombination med det intuitiva gränssnittet att du kan slutföra idriftsättningen på bara några minuter genom att köra guiden och modifiera börvärden i två enkla steg.

Tre gånger mer ansluten
Det utökade Optyma™ Control‑sortimentet är klart att anslutas till Danfoss ADAP-KOOL ® -serien för sömlös integrering och fullständig anslutning, vilket underlättar reglering och transparens i totalhanterade butiker. Valfri moln- och fjärranslutning via ProsaLink-appen och molntjänsten säkerställer också att kyltekniker kan dra nytta av alla fördelar med vår Alsense™-plattform – utan krångel.

HACCP-aviseringar och möjligheten att fjärrstyra och programmera börvärden gör även att du kan öka livsmedelskvaliteten och minska svinnet, vilket ger dig sinnesro.

Tre gånger smartare
De intelligenta funktionerna hos den treskiktade Optyma™ Control-plattformen gör att du kan förbättra driftseffektiviteten och optimera energiförbrukningen – från låsning av avfrostning som förhindrar överbelastning till heltäckande reglering av temperaturen och alla viktiga delar av elförbrukningen i kylrummet.

Dessutom gör den adaptiva avfrostningen att antalet avfrostningscykler reduceras till ett minimum. Detta gör att avfrostningsprestandan förbättras över tid, vilket resulterar i energibesparingar, längre produktlivslängd och lägre underhållskostnader tack vare minskad mekanisk och termisk belastning.

www.danfoss.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare