www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

Nya testkablar från Stäubli

Nästa generation av stapelbara testkablar samt förnyat sortiment av kortslutningspluggar finns nu tillgängligt på Conrad Sourcing Platform.

Nya testkablar från Stäubli

Testa, mäta, diagnostisera: Så gott som alla testtillbehör från Stäubli finns tillgängliga på Conrad Sourcing Platform.

  • Partner till Conrad i över 20 år: Stäubli Electrical Connectors
  • Nytt i sortimentet: Stapelbara testkablar med bakre uttag
  • Ny design och optimerad tillverkning: Kortslutningspluggar från Stäubli

Oavsett om det gäller att testa, mäta eller diagnostisera komponenter och system: Under de senaste fyra decennierna har Stäubli Electrical Connectors blivit känt i hela världen för sina säkra och högkvalitativa testtillbehör. I mer än 20 år har Stäubli, experten på kopplings- och kontaktteknik från Schweiz, använt Conrads välkända distributionskanaler för att öka sin försäljning i Tyskland och Europa som en internationellt verksam koncern.

Nästan hela sortimentet från Stäubli finns nu listat på Conrad Sourcing Platform. Det används bland annat inom området förnybar energi och i automationsapplikationer. Inom området för test- och mätteknik omfattar Stäublis sortiment 2 mm- och 4 mm-mätkablar, uttag, kontakter, testsonder, terminaler och adaptrar. Alla produkter i denna kategori är utvecklade och godkända i enlighet med standarden IEC EN 61010-031 och kan användas upp till mätkategori CAT IV.

Nya produktlinjer för mät- och testteknik
Under de senaste månaderna har Stäubli lanserat olika nya produktlinjer på marknaden, som nu även finns tillgängliga på Conrad Sourcing Platform. Det inkluderar den nya generationen av stapelbara testkablar. De har uttag på baksidan vilket gör det möjligt att ansluta ytterligare mätkablar. Denna funktion behövs speciellt i utbildningslokaler eller i testmiljöer med breakout-boxar, där det är mycket viktigt med signalfördelning och simultana mätningar. Med elva standardfärger (inklusive den nya färgen orange för området e-mobility) och sex olika standardlängder erbjuder Stäubli ett omfattande sortiment av stapelbara testkablar för många användningsområden.

Optimerat sortiment inom området kortslutningspluggar
Sortimentet av kortslutningspluggar har också förnyats helt och hållet. Här har framför allt designen reviderats och standardiserats över hela produktsortimentet. Alla kortslutningspluggar från Stäubli har nu UL-godkännande och är därmed även certifierade för den nordamerikanska marknaden. Den positiva bieffekten: Tack vare den nya designen och optimerade tillverkningen minskar produktionskostnaden och därmed kan även priset för kortslutningspluggar sänkas.

Närmare information finns här.

www.conrad.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare