www.tillverkning-sverige.com
Schneider Electric News

SCHNEIDER ELECTRIC LANSERAR TJÄNST FÖR DIGITAL OMSTÄLLNING INOM INDUSTRIN

Schneider Electric lanserar en ny tjänst för industrier som ska hjälpa till att påskynda planeringen och genomförandet av digitala omställningar.

SCHNEIDER ELECTRIC LANSERAR TJÄNST FÖR DIGITAL OMSTÄLLNING INOM INDUSTRIN

Under den årliga konferensen ARC Industry Leadership Forum i Orlando lanserade Schneider Electric, ledare inom den digitala omställningen av energihantering och automation, den nya tjänsten Industrial Digital Transformation. Tjänsten är designad för att hjälpa industriföretag med framtidsanpassade och effektiva digitala omställningar.

Industriföretag kan nu dra nytta av Schneider Electrics expertis inom industri och energi, med stöd från industriella mjukvarufunktioner, för att uppnå märkbar effekt över en rad olika ändamål:
  • Operativ effektivitet
  • Hållbarhet och energieffektivisering
  • Optimering av tillgångar
  • Cybersäkerhet
Schneider Electric är ett av få företag i världen som har mottagit flertalet utmärkelser av 4th Industrial Revolution (4IR) Advanced Lighthouse av World Economic Forum för deras egna globala och smarta fabriker och distributionscenter. Lighthouses är fabriker som har tagit 4IR-tekonologi från pilot till storskalig integration, för att utveckla verksamheter, värdekedjor och affärsmodeller för ekonomisk, operativ och hållbar avkastning.

www.se.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare