www.tillverkning-sverige.com
Schneider Electric News

SCHNEIDER ELECTRIC LANSERAR WI-FI ACCESSPUNKT OCH NÄTVERKSSWITCHAR

Med lanseringen av Exxact Wi-Fi accesspunkt och Resi9 nätverksswitchar får hemägare en betydligt mer stabil och förbättrad uppkoppling i hemmet.

SCHNEIDER ELECTRIC LANSERAR WI-FI ACCESSPUNKT OCH NÄTVERKSSWITCHAR

Schneider Electric lanserar den nya funktionen Wi-Fi accesspunkt i apparatserien Exxact som förstärker Wi-Fi uppkopplingen samt även har ett integrerat RJ45-uttag för mer krävande utrustning. Tillsammans med nylanserade nätverksswitchar för Ethernet i serien Resi9 som ansluts till routern förbättras den trådlösa uppkopplingen i bostaden.

Exxact Wi-Fi accesspunkt
Exxact Wi-Fi accesspunkt är en dual band Wi-Fi accesspunkt som erbjuder kraftfull, robust och säker distribution av Wi-Fi i hela bostaden. Den kombinerar Wi-Fi 4- och Wi-Fi 5-sändningar i enlighet med IEEE 802.11ac v2-standarden och dess rundstrålande antenner med en förstärkning på 4dB genererar en optimal signal, vars sändningseffekt är justerbar. Den är PoE-driven via Ethernet-datakabeln och överensstämmer med 802.3af-standarden.

Exxact Wi-Fi accesspunkten har följande säkerhetsfunktioner:
AES/WAP2-kryptering, en unik komplex krypteringsnyckel per enhet, ett konfigurationsgränssnitt i form av en webbserver krypterad med https, en Wi-Fi-klientisoleringsfunktion för säkerhets- och larmapplikationer, en Wi-Fi-nätverksisoleringsfunktion genererad av enheten (upp till 12 Wi-Fi-nätverk).

Resi9 nätverksswitch
Resi9 nätverksswitchen garanterar distributionen av 1 Gb/s internet i varje RJ45-uttag i bostaden och tillåter strömförsörjning av PoE-kompatibel utrustning såsom Wi-Fi accesspunkt eller IP-kameror. Resi9 nätverksswitch finns i två utföranden, med 9 eller 5 portar. Switchen har också 8 respektive 4 stycken 1Gbits PoE-portar beroende på om man har switchen med 9 eller 5 portar. Var och en av dess PoE-portar kan driva en enhet upp till 30W (IEEE 802.3at-kompatibel). Den totala tillgängliga effekten (eller totalbudgeten) är 92W för enheten med 9 portar och 57W för enheten med 5 portar. Bakplanskapaciteten för nätverksswitchen garanterar 1 Gbits upp och ner genomströmning per port.

Exxact Wi-Fi accesspunkt och Resi9 nätverksswitchar finns tillgängliga hos återförsäljare inom elbranschen och kan köpas in och installeras av behörig elektriker.

www.se.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare