www.tillverkning-sverige.com
EWON

eWON Tillkännager framgångsrik lanseringen av tvåfaktorsautentisering

2-faktorsautentiseringen förhindrar att hackare använder stulna lösenord för att komma åt PLC och maskinnätverk. De nya versionen av eCatcher, eWONS fjärrstyrda VPN program inkluderar 2FA för att skydda anslutningsidentiteten. Det kräver både ”någonting du känner till” och ” någonting du har”: kombinationen av inloggningsdetaljer och en säkerhetskod som skickas som textmeddelande till användarens telefon. Sätt igång nu och lägg till det här säkerhetslagret till ditt företagskonto.

eWON Tillkännager framgångsrik lanseringen av tvåfaktorsautentisering
eCatcher_ladder.jpg

eCatcher är ett program för eWONs industriella routers, som medför att du har fjärrstyrd åtkomst till dina maskiner med hjälp av den PLC-programvara som föredras.
eWON, den ledande tillverkaren av industriella routrar för säker PLC fjärråtkomst meddelar att mer än 5000 användare har framgångsrikt börjat använda sin 2-faktorsautentisering som släpptes i början av 2015.
Denna nya säkerhetsfunktion syftar till att skydda våra kunder från obehörig åtkomst av deras konto och maskininformation.
I mer än 15 år nu, har eWON hjälpt maskinbyggare, OEM och systemintegratörer med säker PLC fjärråtkomst för underhåll och diagnostikändamål. Säkerhet är ledstjärnan för eWON fjärråtkomstrategi på grund av Internet-baserade attacker.

eWON Tillkännager framgångsrik lanseringen av tvåfaktorsautentisering

Flexy HD.jpg

eWON Flexy är den första industriella modulära M2M routern och data gateway avsedd för OEM-tillverkare och systemintegratörer.

När säkerheten har betydelse

Säkerhetsfrågor sprider sig genom automationsindustrin. Angripare letar alltid efter sätt att komma värdefulla data och 76% av nätverksintrång utnyttjar svaga eller stulna inloggningsreferenser. Dessutom begicks 62% av IP-brotten inom tillverkning, tjänster och teknikindustrin med stulna referenser, enligt DBRI*. *. Det är där tvåfaktorautentisering (2FA) kommer in i bilden.

2FA? Till vad?

Tvåfaktorsautentiseringen är en säker identifieringsmekanism som kombinerar två olika komponenter för entydig autentisering. Med andra ord: den tillför ett extra steg till inloggningsproceduren . Den bygger på principen att det är osannolikt att en obehörig aktör ska kunna ha tillgång till de båda faktorer som krävs för att få tillträde. Även om det inte är ny teknik - banker och många andra företag och tjänster utvecklar det för att skydda sina användare - är eWON det första industriella kommunikationsföretaget att lägga till det här nya säkerhetslagret till sina kundkonton!
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare