www.tillverkning-sverige.com
LEMO

Upptäck LEMO:s nya 12G-SDI 4K Ultra High Definition push-pull-kontaktdon för överföring

LEMO tillkännager stolt sin nya 1S.275-serie för 12G-SDI (Serial Digital Interface) 4K Ultra High Definition-överföring som kompletterar den beprövade S-serien push-and-pull kontaktdon. Den nya serien robusta push-pull-kontaktdon är kompatibel med SMPTE ST 2082-1-standarden för signal/dataöverföring och klarar överföringshastigheter på 12 Gbit/s, vilket uppfyller 12G-SDI-överföringsstandarden och ger åtta gånger bandbredden för en standard HD-SDI i en enda länk. Vår unika design gör den lättare att greppa och hantera.

Upptäck LEMO:s nya 12G-SDI 4K Ultra High Definition push-pull-kontaktdon för överföring

LEMO har utvecklat kontaktdonen som svar på det snabbt framskridande tekniklandskapet och marknadens krav på höga överföringshastigheter, enklare struktur, låg latens i liveevenemang för marknadssegmentet Audio Video Broadcasting (AVB) och andra marknadssegment som medicinska bildbehandlingsplattformar inom exempelvis endoskopi och laparoskopi. Den optimala designen av kontaktdonen säkerställer sömlös överföring med hög precision, tillförlitlighet och låg returförlust(RL), vilket gör den till ett lönsamt alternativ att använda för dubbla 6G- eller Quad 3G-länkar. Många 4K-kameror för professionellt bruk använder Quad Link BNC-kontakter för att överföra 12G-signaler för UHD-skärmar. Den nylanserade LEMO-produkten kommer att underlätta överföringen av 12G-SDI med en kompakt singel länkanslutning för UHD-skärmar, vilket möjliggör högre paneldensitet och minskar antalet kablar/kontakter.
 
Tack vare sin expertis och kabelage monteringskapacitet står LEMO till ditt förfogande för att hjälpa dig att tillhandahålla kompletta förbindningslösningar.
 
Läs mer på:www.lemo.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare