www.tillverkning-sverige.com
Advantech

En komplett CODESYS-upplevelse med Advantechs ADAM-5560CDS IPC-baserade in- och utmatningsstyrenhet, fjärrstyrd in- och utmatning samt operatörspanel.

Eindhoven, juli 2015 – Nya ADAM-5560CDS från Advantech är en kostnadseffektiv och modulär IPC-styrenhet som baseras på den inbäddade konstruktionsplattformen CODESYS V3. Den är utrustad med en Intel Atom D510 CPU-enhet och omfattar styrenhetsspecifika funktioner som en vakthund och RAM med batterireserv, och det i realtid inbäddade operativsystemet WIN CE 6.0 har förinstallerats. Grundenheten ger utrymme för sju interna in- och utgångar (för digital och analog in- och utmatning), som sammanlagt kan understödja tillämpningar med upp till 224 in- och utmatningspunkter. Tack vare två inbyggda Ethernet-portar (2xRJ45) kan anslutning ske till flera olika nätverksarkitekturer och fjärrstyrda in- och utmatningskomponenter.

En komplett CODESYS-upplevelse med Advantechs ADAM-5560CDS IPC-baserade in- och utmatningsstyrenhet, fjärrstyrd in- och utmatning samt operatörspanel.

Advantech erbjuder ett urval av olika expansionsenheter för fjärrstyrd in- och utmatning vid extern utbyggnad med in- och utmatning på långa avstånd. ADAM-5000TCP och ADAM-5000/485 kan anslutas via Modbus TCP Ethernet LAN-porten för fjärrstyrd in- och utmatning eller den interna RS 485 Modbus/RTU-porten. Båda de fjärrstyrda expansionsenheterna för in- och utmatning ger utrymme för ytterligare fyra eller åtta in- och utmatningsmoduler. Det kompletta sortimentet av intelligenta digitala och analoga moduler samt beräkningsmoduler omfattar serierna ADAM 6000 (Modbus TCP Ethernet-baserad), ADAM 4000 (Modbus RTU, RS485-baserad) och ADAM 2000 (in- och utmatning för trådlöst sensornätverk).

Själva hjärtat i den PC-baserade styrenheten är den befintliga versionen av CODESYS V3-systemet CODESYS Control and Visualization vid körning. Systemet CODESYS Development från 3S-Smart Software Solutions är standard på automatiseringsmarknaden vid utveckling av IEC-61131-3-kompatibla tillämpningar. Det kostnadsfria utvecklingssystemet innefattar alla konstruktionskomponenter för alla sex IEC-61131-språken samt en kompilator för den lokala maskinkoden, ett effektivt felsökningsprogram och ett lättanvänt projektkonfigurationsverktyg. Förutom den rena soft logic-programmeringsfunktionen omfattar CODESYS-konstruktionsverktyget ett integrerat grafiskt redigeringsverktyg som systemintegratören kan använda för att programmera en visualisering av målet. Visualiseringen kan sedan visas på en extra industriell panelskärm som är ansluten till ADAM-5560-enhetens interna VGA-port.

Alternativet för webbaserad visualisering i CODESYS Visualization möjliggör fjärråtkomst, övervakning och operatörspaneltjänster via internet. En vanlig webbläsare kommunicerar med styrenhetens webbserver och visar visualiseringen med hjälp av HTML5. WebVizu är ett integrerat webbaserat operatörspanelprogram som finns som tillval, och där erbjuder Advantech ett urval av 7 och 12 tums slitstarka och webbläsarbaserade pekskärmarsdatorer i WOP-3000-serien utan fläkt.

En komplett CODESYS-upplevelse till ett oslagbart paketpris

Advantech firar sitt samarbete med CODEYS genom att lansera kampanjen Advantech-CODESYS bundle i Europa. Den senaste kampanjen initierades i juli 2015 och pågår till 31 december 2015. Kampanjen är en del av Advantech Industrial Automation-koncernens pågående arbete att ge kunderna på den europeiska marknaden prisvärda erbjudanden.

Kampanjen Advantech-CODESYS bundle fokuserar på Advantech ADAM-5560CDS med den integrerade CODESYS-runtimeversionen som tillhandahåller en flexibel och skalbar PC-baserad styrenhetsplattform för flera olika kostnadseffektiva lösningar i IOT-tillämpningar (Internet of Things, sakernas internet), automatiseringslösningar och datafångst- och styrtillämpningar inom energi- och fastighetsförvaltning, luft- och vattenreglering och avloppsvatten- och växthusautomatisering. Erbjudandet ger Advantechs kunder följande fördelar:

• Paketet kostar 1 750 EUR – 60 % rabatt på det ursprungliga priset
• Högre produktivitet med ett optimerat utvecklingsgränssnitt
• Flexibel modularitet och högre återanvändning tack vare objektorienterad programmering
• Enkel konstruktion understöder användarvänlig styrenhetskonfiguration och -kommunikation.
• Komplett integration av alla Advantech Modbus TCP/RTU-fjärrenheter
• Kostnadsfritt CODESYS-utvecklingssystem som stöder sex IEC- 61131-3-språk för programmerbara styrsystem
• Snabb generering av enkla program genom praktisk tillämpning
• Kraftfullt för storskaliga projekt och utbyggbart med hjälp av tilläggsverktyg
• Funktion och drift med samordnade verktyg som har en enhetlig utformning
• Utvecklingsmiljöns funktioner och användargränssnitt kan anpassas

Kampanjen Advantech-CODESYS bundle pågår till och med 31 december 2015 och inkluderar följande Advantech-produkter:

• ADAM-5560CDS, 1 enhet (PC-baserad Intel Atom CPU Soft Logic-styrenhet med inbyggd målvisualisering och sju in- och utgångar)
• ADAM-5051D-BE, 2 enheter (in- och utmatningsmodul)
• ADAM-5056D-AE, 2 enheter (in- och utmatningsmodul)
• ADAM-5055S-AE, 2 enheter (in- och utmatningsmodul)
• ADAM-5071H-BE, 1 enhet (in- och utmatningsmodul)
• WebOP-3070T, 1 enhet (webbläsarbaserad operatörspanel för WebVisu)
• FPM-2150G, 1 enhet (15 tums pekskärm för TargetVisu)

http://buy.advantech.eu/CODESYS+Bundle+Promotion+ADVANTE/CODESYS+Bundle+Promotion/bundle-ADVANTECH-CODESYS.htm

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare