www.tillverkning-sverige.com
TETRA PAK News

DISNEY OCH TETRA PAK SAMARBETAR FÖR ATT GE MJÖLKDRYCKER EN MAGISK AURA

Tetra Pak och The Walt Disney Company samarbetar för att föra Disney- och MARVEL-magi till populära mjölkdryckerkategorier.

DISNEY OCH TETRA PAK SAMARBETAR FÖR ATT GE MJÖLKDRYCKER EN MAGISK AURA

Åtta Disney- och MARVEL-inspirerade designer ska visas upp på Coops varumärke Qualité & Prix med icke-smaksatt färsk respektive rumstempererad mjölk, smaksatt mjölk samt proteindrycker i dryckeskartonger i Schweiz.

Enligt FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation (FAO) 2022 ger mjölk- och mejeriprodukter varje dag livsnödvändig näring till flera miljarder människor över hela världen. Mjölk kan bidra till ett hälsosamt och aktivt liv för alla, från små barn till äldre. Tack vare sitt höga näringsinnehåll är mjölk vår tredje största proteinkälla och vår femte största källa till energi. Produkterna förbättrar näringsintaget för jordens befolkning och stärker folkhälsan.

Detta är den första Tetra Pak-kampanjen för att förnya mejerikategorier med karaktär inspirerade av Disney och MARVEL. Tanken är att de ska få Coops produkter att stå ut på butikshyllan som en hyllning till Disneys 100-årsjubileum.


DISNEY OCH TETRA PAK SAMARBETAR FÖR ATT GE MJÖLKDRYCKER EN MAGISK AURA

Förpackningarna kommer att förses med en QR-kod, så att konsumenter kan öppna roliga och intressant information om mejeriprodukters hälsofördelar. Företagen vill engagera familjer och barn med hjälp av Disney-karaktärernas magi.

www.tetrapak.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare