www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco introducerar nytt fjärrstyrningstillbehör för ytmonterade ställdon

Southco har släppt ett nytt kabeltillbehör för sitt ytmonterade AC-15 roterande ställdon, det första flerpunktsvredet på marknaden.

Southco introducerar nytt fjärrstyrningstillbehör för ytmonterade ställdon

lastbilar, husbilar och andra fordon där lättviktskomponenter, som samtidigt är kompakta och robusta, efterfrågas. AC-15:s ytmonterade profil kräver minimalt interiörutrymme och dessutom behövs inga extra fästen för montering. Tillbehörets fjärrstyrda låsningsförmåga gör det idealiskt för större paneler där flera låsspärrar behövs och där det är ett tydligt mellanrum mellan det mest optimala utrymmet för ställdonet och låsspärrens placering.

Sammantaget ger fjärrstyrningen för AC-15 roterande låsställdon oöverträffade möjligheter för flerpunkts- och fjärrlåsning för en rad olika branscher.

Southcos kabeltillbehör består av ett cylinderfäste och en remskiva för undermontering och har en låg inre profil samt en enkel installationsprocess, vilket gör det smidigt att integrera i befintliga konstruktioner. Cylinderfästet monteras på det ytmonterade AC-15-ställdonet och remskivan undermonteras på den inre panelytan. Allt som behövs för att installera ett komplett roterande system är ett AC-15 ställdon, kabeltillbehör, kompatibla kablar, roterande låsningsspärrar och skruvar. Detta gör det enkelt att uppgradera befintliga AC-15 ställdon till fjärr- eller flerpunktslåsning.

Andra liknande kabeltillbehör har funnits på marknaden ett tag, det som gör Southcos kabeltillbehör för AC-15 roterande låsningsställdon unikt är förmågan att möjliggöra flerpunktslåsninng för ett ytmonterat draghandtag. Detta ger konstruktörerna fler valmöjligheter när de placerar ställdonet på panelen, vilket bidrar till mer effektiva och ergonomiska lösningar.

AC-15 roterande låsningsställdon utmärker sig dessutom som en mycket hållbar och mångsidig lösning för stora paneler som utsätts för långvarig exponering för väder och vind. Glasförstärkt nylonfölje ger en förstklassigt skydd för den invändiga mekanismen. Fjärrlåsningstillbehöret består av en förgalvaniserad undermonterad remskiva i stål samt en hylsa i aluminium, vilket gör det tåligt för tuffa väderförhållanden.

Det roterande ställdonet för AC-15 finns tillgängligt i en rad icke-låsande och låsande utföranden, vilket gör det till en mångsidig lösning som kan passa många olika applikationer.

För mer information om det fjärrstyrda låsningstillbehöret för ytmonterade ställdon, se southco.com eller maila till den dygnetruntöppna kundservicen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

www.southco.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare