www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Snabbare automatiserad kabelidentifiering

Bradys Wraptor™ Wire ID skrivarapplikator erbjuder nu ännu fler automatiseringsmöjligheter. En ny systemprogramvaruuppdatering tillåter integrering av Schleuniger klipp- och skalmaskiner med Wraptor för snabbare kabelpreparering och hantering. Detta möjliggör snabbare arbetsflöden för operatörer.

Snabbare automatiserad kabelidentifiering
I samarbete med Schleuniger har systemprogramvaran i Bradys Wraptor uppgraderats till att tillåta fullständig integrering med Schleuniger klipp- och skalmaskiner. Detta möjliggör snabbare och mer strömlinjeformade arbetsflöden för operatörer.

Öka kvaliteten & minska kostnaderna
Wraptor™ Wire ID skrivarapplikator är ett utmärkt verktyg för att kontrollera tillverkningskostnader och förbättra identifieringskvaliteten. Wraptor skriver ut och fäster etiketter runt kablar på mindre än 5 sekunder och eliminerar därmed både behovet av att skriva ut etiketter i förväg, samt tiden som används för att fästa etiketterna för hand. Wraptor-teknologin möjliggör utskrifter på 300 dpi för streckkoder, logotyper och diagram, samt en fast applicering runt kabeln med minimal bildning av bubblor eller veck.

Enkel att använda

Utan justeringar kan Wraptor identifiera kablar från 1,52 mm upp till 15,24 mm i diameter och applicera etiketter med bredd upp till 50,8 mm och längd mellan 19,05 mm och 76,20 mm. Wraptor är ett mångsidigt verktyg som enkelt kan transporteras till olika arbetsstationer för att identifiera ett brett utbud av olika kablar. När den kopplas ihop med Brady LabelMark™-programvaran för enkel etikettdesign, streckkodsmärkning och serienumrering, blir Wraptor en mycket praktisk förhöjare av processeffektiviteten, i synnerhet när den integreras med Schleuniger klipp- och skalmaskiner.

Kontakta Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för ett produktblad eller mer information.
Snabbare automatiserad kabelidentifiering

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare