www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

införskaffa elektroniska komponenter och system genom Conrad

En plattform för företag av alla storlekar: Framgångar inom utveckling, produktion och infrastruktur börjar med rätt samarbetspartner.

införskaffa elektroniska komponenter och system genom Conrad
Alla som arbetar med elektroniska komponenter och system behöver en kompetent och pålitlig partner, som Conrad.

Marknaden för elektroniska komponenter och system är instabil. Utmaningar i leverantörskedjan och fluktuerande priser orsakar problem för företag i alla branscher och av alla storlekar. I tider som dessa krävs starka och pålitliga leveranskedjor. Långa samarbeten med tillverkare och leverantörer i kombination med välkända varumärken som Molex, Lapp och TE-Connectivity gör Conrad till en stark partner vad gäller professionell upphandling av elektroniska komponenter och system. Dessutom erbjuder Conrad rättvisa villkor - för såväl små som större beställningar.

Passande lösningar för komplexa projekt
Rätt elektroniska komponenter och system behövs för att kunna säkerställa hållbarhet och innovationsförmåga inom områden som automation, robotik, biomekanik, kraftelektronik, mekatronik och förnybar energi. Sortimentet på Conrad Sourcing Platform sträcker sig från kontakter över kablar, ledningar, reläer och sensorer till laserteknik. Som en av de ledande experterna erbjuder Conrad sina företagskunder ett omfattande sortiment av produkter som är anpassat efter tillverknings-, infrastruktur- och tjänsteindustrins specialbehov.

En rad skräddarsydda tjänster – som kundspecifika kablar, support för kretskort eller eProcurement-anslutningar för att optimera inköpsprocesser – kompletterar utbudet. Som pålitlig partner erbjuder Conrad även specialkunskaper för att kunna hantera komplexa projekt. Detta oavsett om det rör sig om de senaste energiomställningskomponenterna eller produkter inom automation och transport.

Utnyttja resurserna optimalt – forma framtiden.
Vill du vara med och aktivt skapa en energieffektiv framtid? I dessa komplexa tider av energiomställning hittar ni de komponenter och system ni behöver hos Conrad. Detta oavsett om det gäller generatoranslutningsboxar för solcellsanläggningar från Phoenix Contact eller högkvalitativa anslutningar för solcellsanläggningar från Helukabel: Genom produkter från välkända tillverkare kan såväl effektiv lagring och distribution av energi som implementering av Smart Grid- och Smart Factory-teknologier implementeras för optimal resursanvändning.

Framsteg för produktion och transport
Öka effektiviteten, produktiviteten och arbetssäkerheten, optimera kvaliteten och spara tid och kostnader vid produktion och transport av produkter: Elektroniska system utgör grunden och banar väg för modern automatiserad produktion och logistik. Allt detta hittar ni hos Conrad. Bland annat är dessa nya produkter tillgängliga på inköpsplattformen: Högpresterande reläer från Finder, kommunikationsteknik från Ewon och Ixxat, pålitliga styrsystem från Siemens, maskin- och systemledningar från Lapp och precisionsutrustning för processer från Kern.

Ytterligare information om Conrad Sourcing Platforms utbud av elektroniska komponenter och system finns här.

www.conrad.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare