www.tillverkning-sverige.com
NSK

NSK arrangerar European Distributor Convention 2023 

Med mottot “People, Products, Partnership” arrangerade NSK nyligen den senaste upplagan av sin prestigefyllda European Distributor Convention på den fantastiska kustorten Giardini Naxos på Sicilien.


NSK arrangerar European Distributor Convention 2023 
Distributionspartners till NSK Europe på den vackra orten Giardini Naxos på Sicilien

Det prestigefyllda evenemanget ägde rum från 18–21 oktober 2023, och de flesta av NSK:s distributionspartner från 22 länder över hela Europa deltog. Alla var angelägna om att lära sig mer om nya företags- och produktutvecklingar.

På grund av pandemin var årets evenemang det första sedan 2019, då den kroatiska staden Dubrovnik stod som värd. Huvudsyftet med 2023 års upplaga var att informera NSK:s distributörer om företagets senaste innovationer och organisatoriska förändringar. Naturligtvis innebar konferensen också utmärkta möjligheter till nätverkande med andra aktörer. Dessutom hade deltagarna möjlighet att följa med på en utflykt till Etna, en av de högsta aktiva vulkanerna i Europa. Totalt 30 jeepar tog med delegaterna upp på vulkanen, där de fick ta del av intressanta fakta om detta världsberömda geologiska landmärke.

Ett antal ledande befattningshavare vid NSK:s European Industrial Business Unit höll presentationer under den tre dagar långa konferensen. Bland dem fanns Paul Cranston, European Aftermarket Director, som kommenterade: “Att få en sådan möjlighet att träffa våra viktigaste kunder var oerhört värdefullt och hjälper oss att behålla vårt fokus på de saker som verkligen betyder något för våra partners, vilket ledde till evenemangets tema: människor, produkter, partnerskap. Vi är stolta över att den feedback vi fick från våra partners var mycket öppen och positiv.”


NSK arrangerar European Distributor Convention 2023 
“People, Products, Partnership” var mottot för NSK:s European Distributor Convention 2023

En av dessa partners var Des Fox, ägare av NSK Europas Irlandsbaserade distributionspartner E. Fox Engineers. Mr Fox sa: “Det var en mycket informativ NSK European Distributor Convention. Jag vill gratulera alla som organiserade både själva dagen och övriga evenemang, vilka var spektakulära. NSK talar alltid mycket ärligt och öppet, vilket är uppfriskande för en så pass stor tillverkare. Valet av plats var perfekt för den tiden på året, och NSK fokuserade på detaljerna för hela evenemanget på ett utmärkt sätt.”

NSK arbetar endast med auktoriserade distributörer och återförsäljare som har den marknadskunskap och erfarenhet som krävs för att uppfylla förväntade standarder. Med denna strategi kan NSK se till att slutanvändarna får kvalitetssäkrade produkter, snabb och pålitlig orderhantering, samt omfattande teknisk support.

NSK Europa kommer att arrangera sin nästa European Distributor Convention år 2025. Information om plats och datum kommer i sinom tid.

www.nsk.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare