www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

Conrad: Nya premiumarbetslampor från Ledlenser

Perfekta för hantverk och industri De bärbara lamporna i den nya W-serien erbjuder en perfekt ljusbild för professionellt arbete på plats och ute på fältet.

Conrad: Nya premiumarbetslampor från Ledlenser
Med den nya W-serien utökar Conrad sitt Ledlenser-utbud med robusta, kraftfulla och flexibla arbetslampor för proffs.

Stabilt och pålitligt ljus hela tiden – oavsett om det är på byggarbetsplatsen eller i verkstaden. Beroende på användningsområde skiljer sig belysningskraven mellan olika användare: Justerbara färgtemperaturer och hög färgdifferentiering hjälper elektriker när de testar kablar. Vid VVS- och byggarbeten kan läckor lokaliseras med hjälp av UV-ljus.

Inom fordonsmekatronik är ett platt lamphuvud passande för att belysa smala områden. Målnings- och lackeringsarbeten kräver enhetligt ljus med flexibla monteringsmöjligheter. "När vi utvecklade de sju modellerna i den nya W-serien hade vi dessa krav i åtanke", berättar Guido Geratz, produktchef på Ledlenser. De nya premium-arbetslamporna från Solingen finns numera på Conrad Sourcing Platform.

Mer ljusstyrka, genomtänkta funktioner
Med sin nya W-serie erbjuder Ledlenser ännu bättre bärbara LED-arbetslampor för professionellt bruk inom industri och handel: Vid sidan av den beprövade ljuskvaliteten samlar de sju modellerna poäng med sin effektivitet och kombinerar hög ljusstyrka med lång batteritid. De är även utrustade med genomtänkta funktioner och robusta plasthöljen som tål extremt slitage. Tack vare den nubbade ytan ligger lamporna säkert i handen. Alternativt – beroende på modell – kan de fästas med en klämma, krok, stativ eller magnet. Med undantag för den batteridrivna pennlampan W2 Work är alla arbetslampor i W-serien utrustade med uppladdningsbara litiumjonbatterier.

W-seriens arbetslampor ersätter den tidigare iW-serien: De nya modellerna är ljusare än sina föregångare och utrustade med ett USB-C-gränssnitt. Tack vare batteri- och laddningsindikatorn kan du alltid se när arbetslampan behöver anslutas till elnätet. Alla lampor har ett transportlås som hindrar dem från att slås på av misstag. Ledlenser erbjuder sju års garanti på alla modeller i den nya W-serien (istället för tidigare två).

Sju nya modeller på en gång
Den ultrakompakta klämlampan W1R Work har en vridbar led och ett vridbart lamphuvud för flexibel belysning. Tack vare den integrerade magneten kan den placeras på många ställen. Penn- och testlampan W2R Work i fickformat lyser upp både små och stora ytor. Pennlampan W2 Work finns även i batteridriven modell. Den kraftfulla arbetslampan W4R Work erbjuder både spot- och strålkastarljus. Den kan vridas 180° och enkelt fästas med magnet eller fot. Den ljusstarka och kraftfulla W5R Work-modellen är lämplig för att belysa större arbetsytor och har förutom magnetiska fötter även en fästkrok.

Den flexibla modellen W6R Work har ett utfällbart, roterande lamphuvud och ger ljus även på smala och svårtillgängliga ställen. Det kraftfulla belysningsverktyget W7R Work erbjuder steglöst justerbara färgtemperaturer från neutralt till kallvitt, vilket gör det lätt att se färgskillnader och identifiera kablar. Denna modell är dessutom utrustad med UV-ljus (365 nm), vilket är användbart vid lokalisering av läckor eller kontroller av dokument. Flood-LED:n med ett homogent ljusmönster lyser upp stora arbetsytor och lampan kan fästas flexibelt med fot, magnet eller metallkrokar.

Här hittar du produkterna i den nya W-serien från Ledlenser.

www.conrad.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare