www.tillverkning-sverige.com
Conrad News

Conrad: Nytt Raspberry PI 4-hölje från Weidmüller

För tillverkare, industriella testlaboratorier och vetenskapliga forskningsavdelningar: Den modulära u-maker boxen erbjuder optimalt skydd för sofistikerade applikationer.

Conrad: Nytt Raspberry PI 4-hölje från Weidmüller
Den modulära u-maker-boxen från Weidmüller passar i varje styrskåp och på varje DIN- skena

Weidmüllers u-maker box finns nu tillgänglig på Conrad Sourcing Platform – för tillverkarprojekt, testlaboratorier, forskningsavdelningar och industriella tillämpningar. Syfte med det nyutvecklade elektronikhöljet: Alla som programmerar applikationer med Raspberry PI 4 eller utvecklar smarta hemlösningar vill att de ska förpackas säkert och väl genomtänkt. U-maker boxen erbjuder individuellt, anpassningsbart och expanderbart skydd, som passar in i alla styrskåp och på alla DIN-skenor. Kort sagt: med sitt modulära hölje erbjuder Weidmüller allt du behöver för att, utan verktyg, förpacka och fästa Raspberry Pi.

Insticksväggar för kablar och andra anslutningar
Raspberry Pi-projekt kräver motivation och kreativ input. Det krävs även möjlighet till säker och samtidigt lättillgänglig lagring av resultatet. Det nya baspaketet från Weidmüller erbjuder plats för Raspberry Pi och ytterligare ett litet 5,08-kretskort, som kan fästas på passande anslutningar med de medföljande skruvarna. Sidopanelerna kan enkelt tas bort för att ge mer plats för kablar och kontakter till den inbyggda elektroniken. Det går att få utrymme för ytterligare elektroniska enheter genom flexibel utbyggnad av u-maker-boxen. Till exempel kan en fläkt byggas in om boxens dolda ventilationsöppningar inte ger tillräckligt med kylning i höljet.


Conrad: Nytt Raspberry PI 4-hölje från Weidmüller

Magnetisk hållare för enkel öppning och utbyggnad
Hanteringen av u-maker-boxen kunde inte vara enklare: Det svarta höljet kan öppnas, stängas och expanderas utan verktyg, tack vare modulens magnetteknik. Moduler kan enkelt placeras ovanpå varandra. Skulle större krafter påverka höljets inre finns det skruv- och mutteröppningar i varje hörn så att komponenterna kan skruvas ihop manuellt.

Tillbehör via 3D-skrivare
Kommersiella 3D-skrivare tillåter implementering av individuella idéer i kombination med redan utvecklade koncept: Weidmüller tillhandahåller en mängd olika 3D-utskriftsmallar online, till exempel för att skriva ut sidopaneler, kabelhållare, fläktfästen och stativ.


Conrad: Nytt Raspberry PI 4-hölje från Weidmüller

Styrskåp, DIN-skena eller extern montering
U-maker-boxen kan placeras överallt: Två clip-on-hållare fungerar som adaptrar för vanliga actionkameratillbehör som klämmor, magnetiska eller självhäftande hållare. Baspaketet för industriella applikationer innehåller en hållare för kopplingsskåp och DIN-skenor. Det kompletta paketet finns nu tillgängligt på Conrad Sourcing Platform.


Conrad: Nytt Raspberry PI 4-hölje från Weidmüller

Dr. Christian von Toll, VD & Regional Manager på Weidmüller i Tyskland, är nöjd över den dynamiska expansionen av produktsortimentet och inköpsoptimeringen för företag: "Den snabba implementeringen av nya produkter är en aspekt vi särskilt värdesätter i vårt samarbete med Conrad. Vi är även glada över den positiva feedbacken från marknaden vad gäller integrationen av elektroniska Conrad-kataloger på våra industrikunders inköpsplattformar.”

Ytterligare information om Weidmüllers u-maker box finns här.

www.conrad.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare