www.tillverkning-sverige.com
Parker News

Parker visar upp sina vätgasreningslösningar på Hyvolution 2024

Parker Hannifin, den globala ledaren inom rörelse- och styrteknik, kommer att närvara på Hyvolution 2024-mässan på Porte de Versailles i Paris och visa upp sitt breda utbud av lösningar för hela värdekedjan för vätgas.

Parker visar upp sina vätgasreningslösningar på Hyvolution 2024

Parkers experter kommer att visa hur de senaste produkterna säkerställer optimal vätgaskvalitet och läckagefria anslutningar på mässan, som är ett stort evenemang för vätgasbranschen i Europa. Parkers demonstrationer kommer att äga rum i sal 4, monter P34 den 30 januari och 1 februari.

Parker har arbetat med vätgasapplikationer i över 50 år på över 1 000 marknader över hela världen och deras H2-specifika och H2-kompatibla produkter spelar en viktig roll för att hjälpa kunder att uppfylla en rad komplexa behov relaterade till produktion, transport, lagring, distribution och användning av vätgas. På så sätt möjliggör Parker snabbare användning och bredare tillgång till ren, förnybar energi.

I Parkers monter kommer några av de senaste utvecklingarna inom vätebränslecellsteknik att visas upp, inklusive jonbytare, katodluftfiltrering och membranteknik. Företagsexperter kommer att vara på plats för att berätta om produkterna, deras roll i vätgasapplikationer och hur de kan bidra till kundernas mål.

10.30–10.50 på tisdagen den 30 januari kommer Parkers filtreringsapplikationsingenjör David Bordier att hålla i ett föredrag i Forum 3 om vätgasreningslösningar, inklusive vattenrening inom väteproduktionsprocessen och renhetskrav för bränsleceller.

Besök Parkers evenemangssida för mer information genom att klicka HÄR. För mer information om Parkers produktutbud inom vätgasbranschen kan du klicka HÄR.

www.parker.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare