www.tillverkning-sverige.com
Advantech

Advantech lanserar hel serie intelligenta system med 6:e generationens Intel® Core™ och Xeon® E3 V5-processorer

Advantech, en ledande global leverantör av intelligenta system och plattformslösningar på multipla vertikala marknader, lanserar en rad plattformar baserade på 6:e generationens Intel® Core™-processorer (tidigare Skylake) inklusive industriella moderkort, enkortsdatorer (SBC), modulära IPC:er, industriella serverkort och transportplattformar. Med förbättrad CPU-prestanda, media- och grafikkapacitet samt säkerhet och effektivitet, är dessa nya plattformar perfekta för att driva intelligenta system avsedda för olika marknader, såsom videoövervakning, medicinteknik, industriell automation, spel och transportinfrastruktur.

Advantech lanserar hel serie intelligenta system med 6:e generationens Intel® Core™ och Xeon® E3 V5-processorer
De främsta fördelarna med ökad IoT-användning (sakernas Internet)är ökad effektivitet och minskad total ägandekostnad. Advantech strävar efter att främja denna utveckling genom att utveckla produkter i enlighet med Intel® Intelligent Systems Framework. ”För att penetrera den globala IoT-marknaden har Advantech åtagit sig att utveckla plattformar baserade på Intel-teknik vid varje strategisk punkt. Advantech har byggt en omfattande portfölj innovativa lösningar, allt från högpresterande industri servrar, ledande datorer och modulära industridatorer till vertikalt fokuserade transportsystem och intelligenta videolösningar. Vi har inte bara stark konstruktionskapacitet och branschdokumenterad framgång, utan kan också erbjuda tjänster som flexibel och dynamisk kundanpassning (design-enligt-order) och lokal systemintegrering (konfiguration-enligt-order) för att hantera snabbt föränderlig teknik. De produkter som lanserats idag fungerar samtliga som katalysatorer för att omvandla stora datamängder från många källor till mervärdesinformation”, säger Linda Tsai, Associate Vice President för Advantechs Intelligent Systems Group.

"Intel samarbetar med Advantech för att utveckla ett brett utbud av spännande produkter för att bygga morgondagens IoT-produkter idag", säger Samuel Cravatta, produktlinjechef vid Internet of Things Group på Intel. "Den förbättrade grafik- och datorprestandan, energieffektiviteten, och nya funktioner som 6: e generationens Intel® Core™-processorer erbjuder, är inbyggda i Advantechs senaste produkter. Vi är övertygade om att denna banbrytande serie gör det möjligt för deras kunder att bygga ett brett utbud av lösningar för att uppfylla alla IoT-tillämpningar."

6:e generationens Intel® Core™-teknologi bidrar till avancerade intelligenta systemlösningar
Genom att använda 6:e generationens Intel® Core™ i7/i5-processorer och Intel® Q170-chipset, har Advantech konstruerat flera industriella kvalitetskort (PCE-5129, PCE-5029, AIMB-785, och AIMB-705) i formfaktorerna PICMG 1.3 SBC och ATX.

Advantech lanserar hel serie intelligenta system med 6:e generationens Intel<sup>®</sup> Core™ och Xeon<sup>®</sup> E3 V5-processorer

Med utgångspunkt från 6:e generationens Intel® Core™ i7-processor chipset har Advantech utvecklat de modulära IPC MIC-7500, AIIS-3400, AIIS-3410, och AIIS-5410 för maskinautomationsmarknaden. Med den framgångsrika utbyggnaden av intelligenta rullande system, så har ITA-5231 och ITA-5831 utvecklats för att avsevärt förbättra systemprestandan inom passagerarinformation, mediasändningar, och interna tågövervakningstillämpningar samtidigt som de förbrukar mindre ström.

Advantech lanserar hel serie intelligenta system med 6:e generationens Intel<sup>®</sup> Core™ och Xeon<sup>®</sup> E3 V5-processorer
 
Advantech har också använt en Intel® Xeon®-processor i E3-1200 V5-serien och Intel C236-chipset i sina nya PICMG 1.3 SBC, ASMB-785. Utrustade med en uppgraderad processor och DDR4-minnesstöd kan dessa enheter enkelt leverera ökad datahanteringseffektivitet för tillämpningar som kräver högpresterande datorer. Beträffande ASMB-785 så ger den inbäddade quad LAN-enheten, BMC-kontakten och utbyggnadsmodulen IPMI-1000 (Intelligent Platform Management Interface) funktioner som fjärradministration, realtid och centraliserad hantering, och KVM över IP-fjärrkontroll utöver användarvänliga gränssnitt och verktyg.

Advantech lanserar hel serie intelligenta system med 6:e generationens Intel<sup>®</sup> Core™ och Xeon<sup>®</sup> E3 V5-processorer

 
6:e generationens Intel® Core™-produkterbjudanden (tidigare Skylake)

– Industriellt moderkort
ASMB-785 (C236)

– PICMG 1.3 enkortsdator
PCE-7129 (C236)

– Intelligent transportsystem (EN50155-kompatibel)
ITA-5231 (QM170), ITA-5831 (QM170)

– Intelligent inspektionssystem
AIIS-5410 (QM170), AIIS-3410 (H110)
AIIS-3400 (H110)

– Modulär industridator
MIC-7500 (QM170)

Dessa nya kort och system är utrustade med flera operativsystem och stöd för program som Advantech SUSIAccess och WISE-Cloud, och finns tillgängliga från fjärde kvartalet 2015. För mer information om dessa eller andra Advantech-produkter, vänligen kontakta det lokala säljkontoret eller besök företagets hemsida: www.advantech.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare